79-aastane Redmond tunnistas hiljutises intervjuus, et pole oma küüsi lõiganud alates 1979. aastast, vahendab Mirror. Ometi on ta neid siiski otsast peale kasvatama pidanud.

Redmond on kirjeldanud, et kastab oma küüsi pidevalt sooja oliiviõli sisse ning on ära kasutanud ka tuhandeid pudeleid tugevdavat küünelakki. Tema küünte rekordpikkuseks on olnud 8,65 meetrit.

"Kõik sai alguse väljakutsest iseendale, kui otsustasin nad võimalikult pikaks kasvatada, et vaadata, millal kuju moonduma hakkab," on Redmond meenutanud. "See on naljakas, kuidas nad muutuvad kiiresti justkui osaks sinust. Arvan, et paljud teavad mind kui küünetädi, kuid üritan tihti selgitada, et minus on ka enamat."

Kõige kohutavamana jääb Redmondile meelde autoavarii, mille käigus ta küüned küljest rebenesid. Kõrvalistuja kohal olnud Redmond lendas sõidukist välja, kui auto hooga vastu kolme teist masinat sõitis. "Esimene asi, mida nägin, oli küüs ja hakkasin kohe nutma," jääb kohutav mälestus terveks eluks kummitama. "Selgitasin abi pakkunud naisterahvale, et mu küüned purustasid rekordeid ja ta asus kohe kõiki tükke otsima." Nüüd hoiab Redmond murdunud küüsi kilekotiga kodus, et oma rekordit igavesti endaga kaasas kanda. "See oli lihtsalt miski, millega pidi leppima. Teha ei olnud enam midagi. Häiriv oli vaid see, et küüned saavad justkui osaks su olemusest ja tundsin nagu oleks tükike minust kadunud."

Olenemata õnnetusest kuulub läbi ajaloo pikimate küünte rekord siiski veel Redmondile. Ilma jäi ta vaid praeguse hetke rekordist, mis kuulub Ayanna Williamsile. Olenemata sellest, et nii pikkade küüntega on raske mitmeid tavapäraseid toimetusi teha, siis oma rekordit meenutab ta endiselt au ja uhkusega.