Cindy tunnistas hiljutises intervjuus, et ei anna enam avalikkusele teada, kui uuesti operatsioonile plaanib minna, sest rekordiga kaasnenud kuulsus on tema jaoks pigem koormav, vahendab Mirror. Oma protseduuridele on naine kulutanud peaaegu 60 000 eurot.

Cindy selgitas hiljutises intervjuus, et kahjuks näevad inimesed rekordeid pigem tsirkusena, mistõttu olenemata teistest väga toredatest võitjatest tundis ta siiski, et ei kuulu sinna.

Praeguseks loodab Cindy, et inim-Ken Rodrigo Alves ületab tema seatud rekordi. "Oma viimasest rekordist alates olen veel lasknud oma kaela korrastada ja veel siit ja sealt näpistada, kuid ma ei mäleta kõike. See on võrdne sellega, kui küsiks kelleltki, et mitu korda sa viimase 30 aasta jooksul juuksuris oled käinud. Ametlikult ma oma käike siiski kirja ei pane, sest olen tüdinenud sellest, et inimesed mind Barbie'ks nimetavad. Ma ei taha mingis võistluses olla. Mõned inimesed, nagu Rodrigo, teevad protseduure lihtsalt, et tiitel endale saada."

Rekorditest tehtud raamatuid mäletab Cindy juba oma lapsepõlvest. "Me kõik tahtsime näha, kes see aasta tiitleid võitsid. Ometi ei unistanud kordagi, et ise seal olen, sest tulen täiesti tavalisest perekonnast. Seetõttu oli uskumatu, et olen raamatus, mida terve elu teadsin."

Nüüdseks on Cindy avanud enda ettevõtte, kus aitab ka teistel saada just kõige loomulikuma tulemusega iluoperatsioone. "Minu jaoks on operatsioon, mille tulemus ei näe loomulik välja, täielik läbikukkumine."

Aastaid tagasi selgitas Cindy, et alustas operatsioonide tegemist ülikoolis, kui läks õppima kunstikooli. Seal proportsioone õppides mõistis, et tema näost puuduvad need täielikult.

Hiljuti jagas Cindy ka sotsiaalmeedias pilti, kus võrdles ennast 24-aastasena ja 60-aastasena, et näha, kui erinev on tema välimus toona prognoositust.