Jäära tähtkujus sündinud mehed on väga seksuaalsed. Lisaks on nad suure kujutlusvõimega ja vägagi impulsiivsed.
Jääradel on kaheteistkümnest tähtkujust kõige maskuliinsem peenis. Jäärad on voodis kontrollivad ja veidi agressiivsed. Tüüpiline Jäära peenis on sile, sümmeetriline ja pehme. See ei pruugi olla väga pikk. Värvus võib olla tumepunane või tumeroosa. Seks Jäärast mehega võib olla põrgulikult hea, ent kooselu temaga võib olla samuti põrgu...
Eriti kehtib see meeste kohta, kelle eesnimed on Ahto, Martin, Vello, Märt või Tanel.

Sõnni tähtkujus sündinud mehed on oma seksuaalkäitumise poolest küllaltki kained. Nad teavad täpselt, mis neile meeldib. Sõnn on voodis vaikne, aeglane ja väga vastupidav. Nende kujutlusvõimel pole piire.
Sõnn-meestel on tavaliselt jämedamad peenised, mis ei pruugi olla pikad. Maskuliinset ja tihti mõnusalt soonelist peenist toetavad tavalisest suuremad munandid. Sõnni peenis on tihti juurviljakujuline ja meenutab näiteks kartulit. Tihti on peenis ebasümmeetriline.
Sõnnist mehed on üldiselt altpoolt üsna karvased. Tihti meeldib Sõnnidele karm ja lihtsakoeline seks.
Meeste puhul, kelle nimeks Joosep, Tarmo, Fred või Priit, kehtib see kindlasti!

Kaksikute tähtkujus sündinud meestele meeldib seks väga, aga nad ei näita seda tihti välja. Mõnikord on Kaksikust mehed voodis veidi saamatud, ent see ei tähenda, et nad poleks õppimishimulised. Kaksikud on voodis liikuvad ja painduvad. Mõnikord võib neil esineda enneaegset ejakulatsiooni.
Kaksikute peenis on kuidagi kunstipärane ja sellepärast on ka Kaksikutest mehed mõnikord kunstilise kalduvustega. Kaksikutest meestel on kalduvus biseksuaalsusele. Kaksikud võivad olla väga suure kujutlusvõimega ning voodis suhteliselt head. Samas on oht, et Kaksikutest mees Sind petab.
Tähelepanu! Olge ettevaatlikud, kui teie kallima nimi on Kalev, Jaak, Lauri või Marek.

Vähi tähtkujus sündinud mehed ei ole eriti seksi peal väljas, kuid on oma tunnetes väga kirglikud.
Vähkidel on tavaliselt feminiinne, sile ja üsna väike peenis. Vähist mehed on tavaliselt suhtes väga naiselikud, nad koristavad, pesevad ja teevad süüa. Kui Vähid alkoholi tarbivad, muutuvad nad väga seksuaalseks. Neile võib huvi pakkuda anaalseks. Tihti leiavad naised, et Vähi tähtkujus sündinud mehed on liiga feminiinsed ja emalikud.
Eelnev jutt käib eriti Vähi tähtkujus sündinud meeste kohta, kelle nimeks Rain, Mihkel, Kalle või Indrek.

Lõvi tähtkujus sündinud mehed naudivad seksi täiel rinnal ja on väga seksuaalsed. Lõvi on väga impulsiivne ja suunab kogu oma energia seksi ajal naisele.
Lõvidel on jõuline peenis, nad on voodis kontrollivad ja veidi agressiivsed. Tüüpiline Lõvi peenis on sile, sümmeetriline ja pehme. See ei pruugi olla just väga pikk. Värvus võib varieeruda tumepunasest tumeroosani. Seks Lõvist mehega võib olla jumalikult hea, ent kooselu Lõviga võib hoopis põrgulikuks osutuda...
Ettevaatlik peab olema Lõvi-meestega, kes kannavad nime Timo, Ivar, Ain või Heiko.

Neitsi tähtkuju mehed on oma seksuaalkäitumises väga kained ja otsekohesed. Nad on voodis vastupidavad ja teavad juba, mida nad tahavad. Nende kujutlusvõime on üüratu.
Neitsi peenis võib olla köögiviljakujuline ja meenutada näiteks tomatit. Tihti on Neitsi-meeste peenis ebasümmeetriline, kuid jõuline. Neitsist mehed on üldiselt altpoolt üsna karvased. Tihti meeldib neile karm ja lihtsakoeline seks. Tihti on neitsid alateadvuselt homoseksuaalid ning neile meeldib palju masturbeerida.
Üldiselt on kahju naistest, kelle Neitsidest meestel nimeks Mart, Kulvo, Andrus või Gert.

Kaalude tähtkujus sündinud mehed naudivad seksi, ent ei näita seda välja ega räägi sellest eriti palju. Kaaludest mehed on voodis kiired ja hästiliikuvad.
Kaalude peenis on tavaliselt pikk, sale ja kahvatu. Munandid on tihedalt koos ja asuvad kõrgemal, kui teistel. Kaalude peenis on kunstipärane ja sellepärast on ka kaaludest mehed mõnikord kunstiandega. Peenis on tavaliselt sirge. Kaaludest meestel on kalduvus biseksuaalsusele. Kaalud võivad olla väga suure kujutlusvõimega ning voodis väga head. Samas on oht, et kaaludest mees Sind petab eriti kehtib Hendrikute, Jaanuste, Kristjanite ja Rainerite puhul.

Skorpionist mehed ei ole väga seksile orienteeritud, ent on voodis siiski väga kirglikud ning hoiavad naisi väga.
Skorpionitel on tavaliselt pehmejooneline, sile ja üsna väike peenis. Skorpionist mehed on tavaliselt suhtes väga naiselikud, nad koristavad, pesevad ja teevad süüa. Kui Skorpionid alkoholi joovad, muutuvad nad väga seksuaalseks. Neile võib huvi pakkuda anaalseks. Tihti leiavad naised, et Skorpioni tähtkujus sündinud mehed on liiga naiselikud ja emalikud.
Kurb küll, kuid Reimo, Mark, Alar ja Veiko vastavad eelnevale kirjeldusele kindlasti!

Amburist mehed on seksi peal väljas! Nad on üliseksuaalsed ja naudivad seksi väga. Neile meeldib voodis uusi asju katsetada ning nende varustus on enamastu korralik! Pikk ja jäme peenis on väsimatu ja õpihimuline kaaslane igale naisele.
Amburid on voodis kontrollivad ja veidi agressiivsed. Tüüpiline Amburi peenis on jõuline, sile, sümmeetriline ja pehme. Värvus võib olla tumepunasest tumeroosani. Seks Amburist mehega võib olla super hea, ent kooselu Amburiga ei pruugi sugugi nii hea olla...
Ja nüüd tähelepanu! Mehed, kel nimeks Marko, Fred, Janek või Villu nemad on eriti seksimaiad!

Kaljukitse tähtkujus sündinud mehed naudivad seksi. Nende seksuaalsus on kõrgelt arenenud ning peenise üle enamasti kurta ei saa. Kaljukitsed on voodis aeglasemad, ent väga vastupidavad ja suure kujutlusvõimega.
Kaljukitse peenis on tihti juurviljakujuline ja võib meenutada näiteks kartulit. Tihti on peenis ebasümmeetriline, kuid jõuline. Kaljukitsest mehed on üldiselt altpoolt üsna karvased. Tihti meeldib neile tormiline lihtsakoeline seks.
Eriti raju seks meeldib Henridele, Meelistele, Toomastele ja Margustele.

Veevalaja-meestele meeldib seksida, ent nad ei tähtsusta seda ka üle. Neil on tavaliselt olnud palju partnereid ning nende peenis on pikemat sorti, kahvatu ja mõnikord üsna sale. Veevalaja-mehed on voodis kiired ja liikuvad.
Veevalaja-mehe munandid on väga tihedalt koos ja asuvad kõrgemal, kui teistel. Veevalaja peenis on kunstipärane ja seepärast on ka Veevalajast mehed mõnikord kunstiandelised. Veevalajast meestel on kalduvus biseksuaalsusele. Nad võivad olla väga suure kujutlusvõimega ning üldkokkuvõttes voodis väga head. Samas on Veevalaja-mehed suhteliselt altid Sind petma.
Uskuge või mitte, kuid täheteadlaste arvates langeb kirjeldus kokku meestega, kel nimeks Robert, Aivar, Peeter või Sven.

Kalade tähtkujus sündinud mehed on tagasihoidlikud ning nende peenised on tihti ka väga väikesed. Sellest hoolimata on nad naistele head ja hoolitsevad kaaslased. Kaladest mehed on väga tundlikud ja nende kujutlusvõime ning tundemaailm on võimsad.
Kaladel on tavaliselt feminiinne, sile ja üsna väike peenis. Kaladest mehed on tihti suhtes õrnem pool ja teevad meelsasti kodutöid. Alkoholi tarbimine muudab Kala-mehed väga seksuaalseks. Neile võib huvi pakkuda anaalseks. Tihti leiavad naised, et Kala tähtkujus sündinud mehed on liiga naiselikud ja emalikud. Kuigi Kaladest meeste peenised on üldiselt väga väikesed, ei kehti see reegel meeste kohta, kel passis nimeks Karl, Meelis, Ralf või Sten.