Koolis või isegi lasteaias tekkinud lähedane sõprus mõne sümpaatse poisi või tüdrukuga võib tunduda just see kõige õigem, mistõttu lõpp ka kannatamatult valus näib, vahendab Mirror.

Just sellel põhjusel pöördus internetis levima hakanud videos noor tüdruk oma pere poole, et natukegi lohutust saada. Kui isa tütre hingevalu veidigi leevendada üritas, siis vend mingi naiste jamaga kaasa ei läinud ja pani asjad kohe paika.

Videos on näha, kuidas noor tüdruk oma isa põlvel nutab ning hooliv vanem rahulikult ta selga silitab. Tuppa tuleb vend, kes olukorrast veidi segadusse satub, mistõttu isa toimuvat selgitab. "Chris murdis täna ta südame."

Vend ei olnud kuuldust üldse üllatunud ning teadis täpselt, et selles ei ole midagi erakordset. "Nojah, elus juhtub nii," vastas poiss tõsiselt ja konkreetselt.

Video hakkas levima Twitterist, kus see kiirelt üle 630 000 meeldimise sai. Kommentaaridest võib lugeda, et poisi elutarkusega on paljud nõus. "Tundub, et sellel noorel mehel on olnud karm elu," tõdeb üks. "Suur vend tuleb oma julmade faktidega, et ta on seal juba olnud ja seda juba teinud," nägi ka teine poisi pilgud kogetud teadmisi.