Heidi hakkas kanepit suitsetama juba 12-aastaselt, hiljem proovis ta juba seeni, ecstasyt ja ka amfetamiini ning kokaiini, vahendab Daily Star. Nüüd on ta elus aga hoopis teise suuna võtnud, teenides raha fotograafi ja instastaarina. Kaunitaril on Instagramis suisa 900 000 jälgijat.

Heidi rääkis: "Internet on imeline, see on minu jaoks suurepärane olnud. Minu jaoks on kasulik olla iseseisev nagu ma olen, sest ma olen endale ise selgeks teinud fototöötluse ja tööeetika internetis. Ma ei pea küsima kellegi luba, saan kasutada oma fotosid, kuidas ise soovin. Mu kihlatu teeb minust pilte, ma töötlen need ära ja kasutan neid seejärel raha teenimiseks."

Brändidelt küsib Heidi 300-600 dollarit postituse kohta ja mõned brändid maksavad talle lausa igakuist palka suurusjärgus 2000-4000 dollarit, lihtsalt piltide postitamise ja nende toodete promomise eest.

Kuid naise elu ei ole alati niivõrd glamuurne olnud. Instastaar räägib oma vanast elust: "Mu sõbrad varastasid oma vanemate baarikappist alkoholi ja täitsid seejärel pudelid veega, et vanemad aru ei saaks. See aga viis meid kiirelt seente, ecstasy ja isegi amfetamiini tarbimiseni. Mind on üles korjatud ja vastu peegleid pekstud ning ka päevadeks räpastesse motellidesse üksi vedelema jäetud."

Pärast 6 aastat narkosõltuvust ja ka kahte joobes juhtimisega vahele jäämist, mille tõttu kaotas naine ka terveks aastaks juhiload, otsustas ta aga enda elu korda saada. "Ma olin väsinud nägemast oma sõpru suremas või vanglasse sattumas. Ma olin väsinud olemast haige ja vaene. Väsinud pettumusest, mida mu pere ja sõbrad minu puhul tundsid. Ma tõmbasin tol ajal ninna praktiliselt kõike, mida sai tõmmata. Sellest kõigest loobumine oli minu jaoks parim asi. Mul on nüüd nii palju selgust."

Heidi partner on USA armee veteran, kes teenis aega Lähis-Idas. Mees kaotas osa oma jalast ning suundus seejärel modellindusega tegelema. Heidiga kohtusidki nad fotosessioonil. "Me kohtusimegi tegelikult fotosessiooni tõttu. Ma elasin tol ajal koos oma fotograafist sõbrannaga, kes mainis, et pildistamisele tuleb ka üks meesmodell. Ma olin väga närvis, eriti nähes, kui nägus see mees on."

Heidi lisab lõpetuseks, kui palju kasu on talle narkootikumitest loobumine toonud: "Mu nahk on parem, mu vastupidavus, mu keha ja mõistus. Mul on reaalsed lihased nüüd."