Ninaots ülespidi

Näide: Marilyn Monroe

pilt

Mida ütleb nina? Nunnu ülespoole suunatud otsaga nina tähendab, et tegu on lahke, optimistliku ja laheda iseloomuga inimesega. Nad on emalikud ning külvavad enda ümber armastust ja headust. Sellise ninaga inimesed on entusiastlikud ning alati valmis eksperimenteerima ja proovima uusi asju. Tihti märgib ülespidi ninaots ka seksuaalset avatust ning temast saab hea abikaasa.

Kullinina

Näide: John Lennon

pilt

Mida ütleb nina? Kullininaga inimestele meeldib ise plaane teha ja üksi olla, kambaga koos tegutsemine neid eriti ei eruta. Teiste arvamus neid ei huvita ja teiste heakskiitu nad ei otsi. Kullininaga inimesed on õnnelikud siis, kui saavad oma projektide kallal üksinda ja rahulikult nokitseda.

Klassikaline sirge nina

Näide: Angelina Jolie

pilt

Mida ütleb nina? Sirge nina näitab, et tegu on väga fuktsionaalse inimesega, kellel on kõik asjad alati hästi paigas ja organiseeritud. Sirge ninaga inimesed säilitavad kriisiolukorras rahu ja kaine mõtlemise ning suudavad probleemid rahumeelselt ja efektiivselt lahendada. Oma emotsioone nad naljalt välja ei näita.

Kongus nina

Näide: Uma Thurman

pilt

Mida ütleb nina? Tugev ja natuke kongus nina on liidrite tunnus. See näitab tugevat karakterit. Kongus ninaga inimesed ei tee impulsiivseid otsuseid, vaid kaalutlevad kõik hoolikalt läbi, nad ei kiirusta otsuste langetamisega ja suudavad osavalt ka teisi nõusse rääkida. Nad on suurepärased organisaatorid ja suudavad rahva kaasa tõmmata.

Nuubia nina

Näide: Barack Obama

pilt

Mida ütleb nina? Nina, mis on pikk ja otsast laiem, näitab loovust ja kirge. Sellise nina omanikud otsivad uusi lahendusi ja on alati värskete ideede ellu viimise poolt. Nad on vabameelsed ja uudishimulikud ning tavaliselt ekstravertsed, mis teeb neist meeldivad kaaslased.

Nösunina

Näide: Morgan Freeman

pilt

Mida ütleb nina? Nösuninaga inimesed on nutikad, kiire mõtlemise ja laiema silmaringiga kui tavalised inimesed. Nad suudavad kiiresti reageerida ja igas olukorras hakkama saada, kuid mõnikord ägestuvad nad liiga kiiresti. Kuid partneritena on nad hoolivad ja tähelepanelikud.

Allikas: naistekas