Donnan selgitab, et suured rinnad rikuvad elu väga mitmel viisil, vahendab The Star. "Väga keeruline on kaaslast leida, kes minust tõeliselt hooliks. Kui kasutan tutvumisportaale, siis kõik küsimused on vaid mu rindadest. See ei ole tähelepanu, mida inimestelt soovin."

Vähe sellest, et välise maailmaga raskusi on. Donnan selgitab, et kuna nii suurele partiile on keeruline õiges suuruses rinnahoidjat leida, siis on ka rindade tundlikkus peaaegu, et talumatu, vahendab. Seetõttu ei saa noor ema minna ei jõusaali ega ka pikemaid jalutuskäike teha.

Eelmise aasta oktoobris sündis Donnanil tütar ning peale seda kasvasid ta rinnad kaheksa korvi jagu. Ka arstid olid sellisest nähtused sügavalt jahmunud. Praegu kogub noor naine raha, et rinnavähendus operatsioon läbida.

Muidugi on mitmed naised Donnani peale tõeliselt kadedad ning tunnistavad, et sooviksid selliseid rindu endalegi. Kaunitar leiab, et keegi lihtsalt ei kujuta ettegi, mida koorem endaga kaasa toob. "Need põhjustavad meditsiinilisi probleeme ja seda pole ma kunagi tahtnud."