Darren ja Carolyn Carter võtsid Mirrori andmetel osa Legelela Safaris poolt korraldatud tuurist, kui nad küttisid ja lasid maha suurejoonelise looma. Tuurijuht jagab sotsiaalmeedias tihti pilte surnud loomadest, kelle kõrval poseerivad uhked kütid, naeratus näol ja relv käes.

Paarike kirjutas oma "õrnutseva" foto juurde: "Raske töö kuuma Kalahari päikese käes... Hästi tehtud. Koletuslik lõvi." Kui paarikese piltides sügavamalt sorteerida, leiab sealt foto, kus nad poseerivad teise surnud lõviga: "Ei ole midagi paremat kui džungli kuninga küttimine Kalahari liivadel."

Paar, kellel on ühine taksidermia äri, on eelnevalt öelnud, et nad on "kirglikud konservatiivid", hoolimata jahil käimisest. Darren ütles Mirrorile: "Me ei soovi asja kommenteerida. See kisub liialt poliitiliseks."

Eduardo Goncalves, kes püüdleb trofee-jahi keelustamise poole usub, et antud lõvid olid puuriloomad ja aretatud puhtalt küttimise eesmärgiks. "See paarike peaks häbi tundma ja mitte kaamera ees uhkustades amelema," leiab ta põlastades.