Või hoopis mäletad tormakat Jäära, kes pea ees oma unistustesse tormas? Vaatame üle iga tähemärgi kõige läbivama iseloomuomaduse, mille poolest nad silma hakkavad.

Jäär on kõige egoistlikum tähemärk. Seda nii heas, kui halvas mõttes. Jäär on lihtsalt täis iseenese mina. Kõigepealt tuleb alati Jäära isik ja seejärel kõik muud maailma probleemid. Ta elab käesolevas hetkes ning mitte kunagi unistustes. Kuigi Jäär tundub kohati egotsentriline laps, on ta aus, avatud ja ei pea kunagi pikka viha. Ta ei peta, valeta ega keeruta ning eeldab seda ka teistelt. Jääraga on lihtne - nii kuidas sina talle, nii tema sulle.

Sõnn on kõige kannatlikum tähemärk. Kuigi esmapilgul tundub Sõnn äärmiselt kangekaelsena, aetakse seda tihti segi kannatlikusega. Tegelikult on nad lihtsalt nii kannatlikud, kui üldse olla saab. Nad on oma arvamuse küljes kinni, et neid on võimatu sealt lahti kangutada. Nad on rahulikud ning ei lase enda rahu häirida. Neid näeb harva kaotamas enesekontrolli. Nad on pühendunud realistid, kes oskavad hästi käituda.

Kaksikud on kõige muutlikum tähemärk. Saatus on nende vastu olnud erakordselt helde, kinkides neile hea huumoritaju, hea maitse, intelligentsuse, lahtise mõistuse ja taktitunde. Kuid nad on idealistid, kes elavad muutustes ning ihaldavad tihti midagi kättesaamatut. Nad on valmis viskama kõrvale kõik vana, et teha ruumi läbiproovimata uuele. See, mis olemas, pole kunagi päris see!

Vähid on kõige tundlikumad. Tõsi ta on - nad on äärmiselt emotsionaalsed, tajudes kõike maailmavalu ning analüüsides seda üksipulki läbi. Nende meeleolud vahetuvad tihti ning tujud ja kujutlused on niivõrd tugevad, et suudab neid teistelegi sisendada. Erinevalt Kaksikutest eelistab Vähk haarata kinni kõigest, mis on vana ja usaldusväärne. See kehtib ka armastuse, töö ja väärtushinnangute puhul.

Lõvid on tuntud kuldse südame poolest. Lõvi armastab kõike suurejoonelist, on domineeriv ning mitte kunagi passiivne. Nad on suurepärased juhid, õpetajad ja suunajad ning seda vaid sellepärast, et neil tuksub rinnus soe abistav süda. Nad on ustavad sõbad, täis elujõudu ja valmis võitlema enda lähedaste eest. Lõvid on head nõuandjad, ausad ja parajalt emotsionaalsed. Lõvile meeldib aidata ja olla hea.

Neitsit peetakse kõige intelligentsemaks. Neis on palju sarmi ning nad kiirgavad intelligentsist. Nad on hinnatud vestluspartnerid, kuna neil on terav taip, vaimukas huumorisoon ja puhtad mõtted. Nad mõjuvad alati värskendavalt, harjavad vanad unistused puhtaks ja panevad mõistuse taas särama. Nii mõnigi kord muutuvad nende vestlused sujuvalt põgusaks flirdiks, sest nad ei jäta ühtki oma vestluspartnerit külmaks.

Kaalud on kõige lummavam tähemärk. Nad on headuse ja armastuse kandjad. Neil on inimestele meeldiv mõju ning sageli on Kaalude esindajaid õnnistatud hea välimusega. Nad on külgetõmbavad. Nende iseloom koosneb headusest, viisakusest, õiglusest, loogikast ja kangekaelsusest. Nad armastavad arutleda ja argumenteerida, nad oskavad koos hoida inimesi, kes ilma temata teineteisele kõrid läbi näriksid. Nad oskavad kõiki omavahel lepitada.

Skorpion on kõige kirglikum tähemärk. Nad võtavad kirglikult kõike, mis neid vähegi puudutab ning siinkohal pole mõeldud ainult armastust. Nad on äärmiselt ambitsioonikad, tahtejõulised ja ülimalt enesekindlad ning see võib mõjuda teinekord lausa hirmuäratavalt. Nad võivad olla nii inglid, kui saatanid, tekitades teistes soovi nende teelt kaduda.

Ambur on tuntud kui kõige õnnelikum tähemärk. Nad on rõõmsameelsed, muretud, elavad, hea humoorisoonega ning neid tõmbab kiirus. Neile meeldib kihutada nii vaimses kui füüsilises mõttes. Just need omadused lasevad olla Amburil tõeliselt õnnelik. Nad ei mõtle kunagi midagi halvasti ning nad ei lase end häirida tühjast-tähjast. Nende jaoks on elu kui tsirkus, kus nemad on klounid. Neil on kõrge siht ning nad näevad kaugemale, sinna, kus on nende unistused.

Kaljukits on kõige edasipüüdlikum tähemärk. Talle meeldib edasi ronida ja vaeva näha eesmärkide nimel. Ta on tugev, visa ja suurte ambitsioonidega kõigis oma ettevõtmistes. Ta ei muuda kergesti oma meelt, käitu labaselt ega pillu raha. Armastuses on ta kindel - kui ta on kord end avanud, on tunne järelikult sügav ja tõsine. Ta ei võta midagi siin elus kergekäeliselt ja armastab kõike põhjalikult ja pühendumusega teha.

Veevalaja on kõige mõistatuslikum tähemärk. Jah, talle meeldib näha kõiges mõistatusi ning ka ise olla üks neist. Nad armastavad korda saata ootamatuid tegusid. Nad on muutlikud ka iseloomult, ühel hetkel nad vannuvad sulle üht ning teisel hetkel nõustuvad hoopis sinuga arvamusega. Seda vaid sellepärast, et talle meeldib kõike põhjalikult analüüsida ning mida sügavale ta saab, seda enam ta arvamus muutub. Nad on kummaline segu külmusest ja ebastabiilsusest. Kõik nende lähedased on neile õed ja vennad. Veevalaja peab oma lubadusi alati.

Kalad on müstiline segu kõikidest tähemärkidest. Neil on igaühest midagi. Ainus eriline omadus, mis põhineb täiesti tema omal tähemärgil, on võime seista endast väljaspool - nähes eilset, tänast ja homset terviklikuna. Nad elavad justkui igavesti, on õnnistatud hea huumorisoonega ja äärmiselt tundlikud. Nad peavad olema pidevas liikumises ning neil on hea intuitsioon. Nad on targad ja tugevamad ning alahindavad end tihti.