Londoni politsei avaldas teate, et 30ndates naine sattus elektritõukeratta- ja veoautovahelisse kokkupõrkesse. Naine suri sündmuskohal. The Guardiani andmetel oli tegu 35-aastase Emily Hartridge'iga. Õnnetusest sai esimene Inglismaal juhtunud surmaga lõppenud õnnetus, millega oli seotud elektritõukeratas.

Hartridge asus Youtube'i ja Instagrami postitama seitse aastat tagasi ning tema kuulsus üksnes kasvas. Rohkem, kui 300 000 pideva jälgijaga Youtube'i kontole pandi viimane video üles kõigest seitse päeva tagasi. Hartridge lahkas oma kontol erinevaid teemasid alates suhetest ja lõpetades vaimse tervisega.

"See on kohutav asi, mida öelda Instagrami vahendusel öelda, kuid me teame, et paljud teist lootsid täna Emilyt näha ja see on ainukene viis, kuidas kõikidele teile teada anda," kirjutati Emily Instagrami-kontole lisatud postituses. "Emily sattus eile õnnetusse ning lahkus meie seast. Me kõik armastasime teda väga ning teda ei unustata kunagi. Ta oli nii paljude inimeste haoks oluline, et on raske elu temata ette kujutada. Ta oli väga eriline inimene."