1. Joo rohkelt vett, et taastada kaotatud vedelikuvarud. Soovitav on lisada klaasi ka pisut laimimahla. Eelista mullivett, kuna see ei tekita kõhus iiveldust. Kõrged soolasisaldusega veed nagu Borjomi või Vytautas aitavad taastada keha mineraalide taset.

2. Söö mett. Mesi aitab kiiresti taastada veresuhkru taset ja võitleb paljude pohmelli tunnuste vastu.

3. Söö üks mõnus rasvarikas hommikusöök, näiteks praetud munad peekoniga, soolane praetud heeringas või luba endale midagi kiirtoidu restoranist. Nimetatud toit sisaldab palju suhkrut ja kiireid süsivesikuid, mis tõstab veresuhkru taset ning laseb meil end veidi paremini tunda.

4. Kui süda on paha ning vesi kuidagi ei lähe, joo karastusjooke või puuviljamahla. Võimalusel väldi valuvaigisteid — organismis olev alkohol vaid võimendab nende võimalikke kõrvalmõjusid.

5. Tarbi C-vitamiini. Apelsinid, mandariinid või muud tsitrulised viljad on suureks abiks. Kui võimalik joo rohkelt tsitruselist puuviljamahla.

6. Seks. Rahvasuus on just seks parim moodus pohmelli leevendada. Aktiivne mõnus tegevus tuleb ainult kasuks!

7. Joo piparmündi- või kummeliteed — need aitavad ärritatud kõhtu rahustada.

8. Paljud kiidavad pohmelusega suppe - söö sooja soolast suppi, näiteks seljankat

9. Mine sooja duši alla või vanni. Veega seotud tegevused on nii nauditavad!

10. Söö banaani — see taastab alkoholi tarbimise käigus kaotatud kaaliumi

11. Ole duši all vaheldumisi külma ja kuuma vee all — see muudab erksamaks.

12. Söö hapukurki või hapusid toite

13. Joo tomatimahla

14. Näri ingverit

15. Teinekord on ka mõni piimatoode toiminud imeväel. Kiidetakse jäätist või tavalist piima. Piim aitab samuti taastada kehevedeliku varusi.

16. Liigu ringi. Kui und pole, kuid enesetunne on sant, mine välja ja higista jalutades kehast mürke välja. Ole seltskonnas ja naera. Nii unustad peatselt, et üldse pohmelli põdesidki!

17. Parim moodus? Mine tagasi voodisse ja maga edasi!