Jäär — kui Jäär tilga alkoholi saab, muutub ta hääl veelgi valjemaks kui tavaliselt ning tema kohalolu ei saa kellelegi märkamata jääda. Kui näed kedagi laua peal tantsimas või suvaliste tüüpidega tüli norimas, on see tõenäoliselt Jäära tähtkuju esindaja.

Sõnn — pärast paari klaasitäit parimat veini tekib Sõnnil vastupandamatu vajadus end ülimalt mugavalt tunda. Ta heidab riided seljast ning leiab üles lähima voodi, et väike uinak teha.

Kaksikud — sa oled alati arvanud, et Kaksikud on väga jutukad. Purjus Kaksikud on aga võimelised kõik surnuks rääkima — nende suu ei sulgu hetkekski! Isegi need Kaksikud, kes on tavaliselt vaiksemapoolsed ja häbelikud, avanevad pärast paari šotti ja räägivad sulle absoluutselt kõik ära.

Vähk — anna Vähile pudel-kaks-kolm siidrit ja ta nutab ning kallistab terve õhtu. Ja tema jaoks pole vahet, kas ta kargab kaela oma parimale sõbrannale või mõnele võhivõõrale tüübile.

Lõvi — Lõvid on alati seltskonna hinged ja kohe päris kindlast on nad seda purjus peaga. Ta avaldab sulle palavalt armastust, saadab emotsionaalselt kukele need, kes talle närvidele käivad, räägib paar head nalja ja korraldab siis sellise karaokešõu, mida pole nähtud ühelgi Soome laeval.

Neitsi — alkohol purustab Neitsit ümbritseva ja kammitseva kesta ning tavaliselt tagasihoidlik ja viisakas Neitsi kukub kontrollimatult lobisema. Samuti tahab ta sind kindlasti kõikidele oma sõpradele tutvustada. Ja siis uuesti. Ja igaks juhuks korra veel.

Kaalud — tead seda tüüpi, kes igal peol absoluutselt kõiki kallistab ja neile pidevalt korrutab, kui väga ta neid armastab? Jep, Kaalud!

Skorpion — vindine Skorpion teeb tavaliselt ühte neist kolmest: 1. surub kellegi nurka, et pikalt ja põhjalikult elu mõtte üle arutleda; 2. valab pisaraid ning helistab oma eksile; 3. seksib.

Ambur — alkohol toob Amburis välja tõelise võistlejahinge. Ta tahab end proovile panna võidujoomises, tantsumaratonil, käe surumises või paljalt lumme hüppamises.

Kaljukits — ükski saladus ei jää varjule, kui Kaljukits paar kokteili hinge alla saab. Ta räägib suu puhtaks ja paljastab nii enda kui kõigi oma sõprade kõige räpasemad ja piinlikumad saladused.

Veevalaja — anna Veevalajale üks kange naps ja flirdikuninganna temas tõstab pead. Anna veel teinegi ja ta teeb silma nii oma ülemusele, baarmenile, uksehoidjale kui sellele tüübile, kellele ta pool tundi tagasi korvi andis.

Kalad — Kalad muutuvad trimbates ülirõõmsateks ja energilisteks. Naeratus ei kao ta näolt hetkekski, tema naeru on kuulda linna teise otsa, ta teeb seltskonnas parimat nalja ja kõik kogunevad tema ümber, et sellest energiast osa saada.