LILLA - Armastad vabadust ja sõltumatust, jumaldad üllatusi, intellektuaalset suhtlemist, sa ei karda ohte ega riske võtta. Lilla oli keskajal nõidade ja maagide värv.

ROHELINE - Oled kangekaelne ja püüad end materiaalselt kindlustada. Isiklik elu on sulle väga tähtis ja sa elad ebaõnnestumisi rängalt üle. Sinu arvamust on raske muuta. Roheline ei meeldi närvilisele ja energilisele inimesele.

ROOSA - Elad oma elu imede ootuses, unistad suurest armastusest, jumaldad mugavusi. Oled endast heal arvamusel ja lubad rohkem kui suudad. Neoonroosas on aga teravust ja agressiivsust.

MUST - Oled täis kirge ja alati valmis võitluseks ja arvete klaarimiseks. Intiimelu on su jaoks väga oluline. Samuti seostub must värv salapära ja traagikaga.

VALGE - Sul on hea fantaasia, ka oma partnerit otsid sa kõrgete standardite järgi. Hindad rahulikke suhteid, kuid pole eriti kaastundlik teiste muredele. Valge on puhtuse ja streiilsuse sümbol.

PUNANE - Oled kirglik, eelistad olla liider ja tunned harva südametunnistuse piinu ega tunnista oma vigu. Idamaades sümboliseerib punane tuld, verd, võimu ja võitu.

HALL - Oled taibukas täppisteadustes ja tehnikas, armastad korda. Näid küll tüütusena, aga keerulises olukorras võib sinule alati toetuda. Samas kardad probleeme nagu tuld.

PRUUN - Oled tasakaalukas, suhetes range, elus kokkuhoidlik. Sinu jaoks on kõige tähtsam seista kindlalt maa peal. Oled aktiivne armastaja ja pühendad sellele meelsasti palju aega. Pruuni värvi austaja ei julge aga elus riskida ega ole avatud muutustele.