Jaqueline Alarcão jagas TikTokis videot, mille alguses poseeris naine täielikult paigast ära hambumusega. Video lõpuks olid Alarcão hambad aga ideaalselt reas, vahendab Mirror.

"Enne ja pärast hambakirurgiga abiellumist," selgitas Alarcão klipi pealkirjas. Muidugi kogus nii drastiline muutus kiiresti populaarsust, levis laiali üle terve maailma ning tänaseks on videole kogunenud üle 11 tuhande kommentaari. "Nii armas, et ta sind nii aidata sai," on üks Alarcão muutusele kaasa elanud. "See on küll sära," ei suuda ka teine oma silmi uskuda. Mitmed ilukirurgid jagasid videot isegi enda isiklikel sotsiaalmeediakontodel.

Leidus siiski hulganisti neid, kes nii võimsat muutust kuidagi uskuda ei suutnud. "See on võlts," on üks konkreetselt öelnud. "See ei saa lihtsalt võimalik olla," ei suutnud teine kuidagi uskuda.

Selgus, et neil oligi õigus ning naine oli kiire populaarsuse kogumiseks oma totaalse muutumise videot võltsinud. Veidi hiljem avalikustas Alarcão samal kontol video, kus näitas, kuidas hambad omale pildistamiseks suhu oli pannud.