Uuringu tulemusena leiti, et neljal tähemärgil on suurem soodumus elus heale järjele saada ning tunda suuremat rõõmu kulutamisest.

Kõige edukamateks tähemärkideks osutusid Skorpionid, Sõnnid, Lõvid ja Vähid. Facebooki asutaja Mark Zuckerberg on just Sõnni tähtkujus sündinud ning Microsofti looja, ühtlasi ka maailma rikkaim inimene Bill Gates on Skorpioni tähe all sündinud.

Sõnn himustab kõike ilusat, mida raha eest on võimalik osta. Keskpäraste asjadega leppimine on tema jaoks lihtsalt vastuvõetamatu. Nad oskavad planeerida aega ja raha ning on järjekindlad eesmärkide saavutamisel. Eesmärgid on neile ületamiseks ning väljakutsed võtavad nad meeleldi vastu.

Skorpion on valmis investeerima elukvaliteeti. Veel enam, nad on valmis tegema lausa kõike, et kogeda elu hüvesi. Luksusesemed, sportautod, ekstravagantsed puhkused ning kallid šampanjad pole loodud helesiniseks unistuseks, vaid Skorpioni igapäevaeluks. Samuti on Skorpionitel annet investeerimisel ning nad ei kaldu oma püüdlustest libedale teele.

Lõvi jumaldab kõike, mille küljes ripub kopsakas hinnalipik. Nad on hämmastavalt kiired õppijad, head juhid ning ambitsioonikad. Lõvid on valmis tegema hiigelsuuri investeeringuid ning muutusi, et sisustada oma garderoob glamuursete rõivaesemetega, käia uhketel õhtusöökidel ning kinkida lähedastele heldeid kingitusi - peaasi, et nemad tähelepanu keskpunkti jääksid.

Vähi jaoks on kõige olulisem tagada perekonna rahulolu ning turvalisus. See motiveerib teda aga raha teenima. Vähid on ka loomult kokkuhoidlikud, mistõttu nad ei larista raha tühjale-tähjale vaid mõtlevad iga oma investeeringu hoolikalt läbi. Paljud Vähid omavad juba 30-ndates kopsakat pangearvet.

CareerBuilder leidis ka, et kõige kesisema sissetulekuga on Veevalaja ning Kaljukits.

Veevalajad kalduvad liialt teiste eest hoolitsemisele, jättes enda tahaplaanile, mistõttu nende sissetulekud kannatavad.

Kaljukitse jaoks on aga töö prestiiž sageli olulisem kui palk, mistõttu nad ei pruugi alati mõistlikke materiaalseid otsuseid teha.

Loomulikult see ei tähenda, et Kaljukits ja Veevalaja ei võiks olla edukad. Veevalaja tähemärgis sündinud Oprah Winfrey on miljardär ning Amazoni asutaja Jeff Bezos on Kaljukits.

Kellegi teenimisel või edukusel pole seatud piire, kuid mõnel tähemärgil on lihtsalt kaasa sündinud anne elus paremini läbi lüüa, vahendab CareerBuilder.com