Jäär

Jäära päikesemärgi all sündinud inimene on seiklushimuline, dünaamiline ja enesekindel. Lähtudes enda võimsast eneseusust, seab ta endale tihti peale suuri eesmärke, mis kõrvalseisjale võivad teinekord utoopilised tunduda, kuid mis sihikindla Jäära jaoks on vaid „kätte võtmise asi“. Olles juhitud võimsa sõja planeedi Marsi poolt, läheneb keevaline Jäär erinevatele olukordadele talle omase kannatamatuse ja rutakusega. Ideaalselt sobib talle töö, mis on seotud poliitika ja valitsusega, sest selles valdkonnas on tal võimalus realiseerida enda võimujanu ja vajadust end kehtestada. Ehituse ja haridusega seotud valdkonnad on samuti sobivad.

Sõnn

Kahe jalaga maa peal olev Sõnn on usaldusväärne ja praktiline. Olles maa-element, võtab ta otsuseid vastu läbi mõeldult ja tasakaalukalt- emotsionaalsed impulsid tema „pead tavaliselt segi ei aja“. Tõsiasi, et Sõnni juhtivaks planeediks on Veenus, viitab veel tema loomupärasele keerukusele ja luksuse ihale. Suurepärane karjäärivalik on Sõnni puhul seotud finantsi, raamatupidamise või õigusteadusega. Selleks, et rahuldada oma janu luksuse, kunsti ja kõige kauni vastu, võib temast samuti saada väga edukas sisekujundaja.

Kaksikud

Kaksikute päikesemärki esindav inimene armastab üle kõige mitmekülgseid ja elujõulisi tegevusi! Rutiinsest või metoodilisest tööst tüdineb ta üsna kiiresti ära. Olles juhitud Merkuuri poolt, sobib talle ideaalselt teha karjääri arhitektuuri, disaini või kirjutamisega seotud aladel. Kuna üks pesuehtne Kaksikute päikesemärgi all sündinud tegelane jumaldab rääkimist ja suhtlemist (Merkuur on ju seotud sõnumite vahetusega), siis sobib talle samuti müügi-või turundustöö.

Vähk

Vähi päikesemärgi all sündinud inimene on emotsionaalne, lahke ja hea kujutlusvõimega. Olles juhitud Kuu poolt (planeet, mis on seotud emotsioonide ja tunnetega), on Vähk samuti väga nostalgiline ja kaitsev oma lähedaste suhtes. Alad, milles ta võib kadestamisväärselt edukas olla, on psühholoogia, meditsiin, ajalugu või arheoloogia.

Lõvi

Karismaatiline ja optimistlik Lõvi on sündinud juht! Suur ego, võimuiha ja vajadus särada tunnustavate silmapaaride keskel- kõik see iseloomustab ühte ehedat Lõvi. Olles juhitud võimsa Päikese poolt, soovib ta pidevalt tähelepanu keskpunktis olla ja seeläbi teiste heakskiitu ja imetlust pälvida. Valdkonnad, mis selle ambitsioonika tegelase parimad küljed esile toovad, on seotud meelelahutuse, tehnika ja kinnisvaraga, milles tal on alati võimalus imetlevate pilkude saatel midagi suurt korda saata.

Neitsi

Teadmistehimuline Neitsi hindab täpsust, detailsust ning püüab leida kõigis oma tegevustes tähendust. Olles juhitud mõistuse planeedi Merkuuri poolt, võib ta suurepärast karjääri teha arsti, kirjaniku või toimetajana (toimetuses läheb tarvis detailsust ja täpsust). Samuti sobivad talle alad, mis on seotud analüüsi ja uurimustega.

Kaalud

Kaalude päikesemärki esindav inimene on äärmiselt sotsiaalne ja diplomaatiline. Omades Veenust kui enda juhtivat planeeti, võib teda pidada ka tasakaalukaks, muretuks ja suurepäraseks meeskonnatöötajaks. Tänu Veenuse kunstilisele mõjule, võib Kaalude tähtkuju all sündinud inimene teha suurepärast karjääri muusiku, kunstniku või näitlejana. Teatavasti iseloomustab Kaalude päikesemärki tasakaal ja seega võib Kaaludest saada ka väga edukas kohtunik, kes suudab kergesti tasakaalu leida mõlema osapoole huvide ja seisukohtade vahel.

Skorpion

Skorpion on põhjalik, leidlik ja analüütiline ning suudab väga targalt institutsionaalset võimu omada. Skorpioni juhtivaks planeediks on Marss ning kuigi ta ise suudab jääda lähedastes suhetes ääretult salapäraseks ja kinniseks, teab ta müstilisel kombel siiski oma lähedaste kõige sügavamaid ja intiimsemaid saladusi. Skorpionile sobib ideaalselt töö uurija, detektiivi või poliitikuna.

Ambur

Lõbus Ambur on positiivne ja eetiline. Teda tõmbab spirituaalsuse, filosoofia ja loomulikult seikluste ning reisimise poole. Mitte miski ei pane selle tegelase südant kiiremini põksuma kui mitmekülgsus ja põnevus! Olles juhitud Jupiteri poolt, saadab märkimisväärne edu Amburit aladel, mis on seotud turunduse ja avalike suhetega. Samuti võib ta olla suurepärane infotehnoloogias ja reisimisega seotud töökohas või ettevõtluses.

Kaljukits

Kaljukits on oma loomuses kangekaelne ja vastutustundlik. Olles üsna konservatiine, eelistab ta tavaliselt läheneda probleemidele pigem mõne kindla ja katsetatud, mitte täiesti uue meetodi abil. Kaljukitse juhtivaks planeediks on Saturn, mis on kinkinud talle distsiplineeritud ja eesmärgile orienteeritud loomuse. Karjäär, mis on seotud teaduse, infotehnoloogia ja ärimaailmaga sobib Kaljukitse jaoks kõige paremini.

Veevalaja

Inimene, kelle päikesemärgiks on Veevalaja, on oma loomuses väga iseseisev, kaastundlik, innovatiivne ja tänu enda kustumatule teadmis-ja uudishimule osav erinevate uurimuste (eriti teaduslike) osas. Veevalaja on tavaliselt üsna omapärase olekuga, kuid siiski väga elav ja huvitav. Seetõttu sobib talle ideaalselt karjäär, kus ta saab piisavalt palju inimestega suhelda, kuid siiski oma sõltumatuses vajadusel privaatsust nautida. Märkimisväärne edu saadab teda teaduses ja tehnoloogias.

Kalad

Kalade päikesemärgi all sündinud inimene on hooliv oma loomuses, omakasupüüdmatu enda tegemistes ja kaastundlik inimsuhetes. Seetõttu on ta ka suurepärane valdkondades, mis nõuavad empaatiat ja sügavat mõistmist inimtunnetest. Ideaalselt sobib Kalade tähtkuju esindavale inimesele töö psühholoogi, terapeudi või arstina.