Kuid enne kõike seda seisis Stallone silmitsi ebaõnnega ja seljatas uskumatuid takistusi, mis enamikele meist üle jõu käiksid. Tema osaline halvatus, kõnedefekt ja palju muud. See lugu peaks inspireerima kõiki oma unistuste poole püüdlema ja mitte ennast haletsema, kui tahes halb olukord ka ei tunduks.

Oled kunagi mõelnud, miks on Sylvester Stallone’il nii unikaalne ilme? See on seetõttu selline, et ta sündis alumine vasak pool näost halvatud. Ka tema kõne oli häiritud. Ei ole just hea algus näitlejakarjäärile, eks?

Kui Stallone saabus New York Citysse, siis ei tahtnud keegi teda palgata. Oli aeg, kus tal tuli 3 nädalat magada New Jersey bussiterminalis, sest tal ei olnud raha.

Kõige madalam hetk tema elus oli siis, kui ta pidi 25 dollari eest võhivõõrale oma ustava kaaslase maha müüma. Tegemist oli talle armsa koeraga.

Vaadates ühel päeval Muhammad Alid poksimas, tuli talle mõte stsenaariumiks. Ta ei maganud terve nädalavahetuse ja kirjutas 3 päevaga valmis “Rocky”.

Stallone leidis lõpuks protutsendid, kes olid stsenaariumist huvitatud ja pakkusid täiesti rahatule mehele 125 000 dollarit. Kuid asjal oli konks. Stallone ei oleks saanud ise Rockyt mängida.

Stallone keeldus ja jalutas minema. Ta oli puruvaene, kuid tal oli unistus. Unistus saada näitlejaks.

Nädalaid hiljem pakkusid produtsendid Stallone’ile 325 000 dollarit samadel tingimustel, kuid mees keeldus. Lõpuks lubasid nad Stallone’il filmis näidelda, kuid maksid talle vaid 35 000 dollarit.

Esimesed 15 000 dollarit kulutas ta selleks, et leida üles ja osta tagasi oma ustav sõber, koer. Seda sama koera näeb ka filmis “Rocky”.

Film “Rocky” teenis 200 000 000 dollarit.

“It Ain’t How Hard You Hit…It’s How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward” — Rocky Balboa

Allikas: www.edudemic.com