Sageli püütakse selliseid hirme nii iseenda kui teiste eest varjata ja saladuses hoida.

Tähemärgid määravad meie isiksuse- ja iseloomuomadused ning nad annavad aimu ka hirmudest, mille olemasolust me ise teadlikud ei pruugi olla.

pilt

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Sa januned seikluste järele, kuid rahulikkuse ja sisemise rahu leidmine on samuti sinu soov. Kui sa sellele keskendud, pole su elu kunagi igav. Sinu suurimaks hirmuks on see, et kardad, et suhted ei püsi ning sidemed, mis sind seovad, on kergelt purustatavad. Sul on hirm lahkumineku ees.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Esitled end maailmale kui väga enesekindlat ja tugevat isiksust – ja seda sa oledki. Aga kui sügavamalt endasse vaatad, saad aru, et kardad olla alahinnatud, mittetunnustatud ja -märgatud.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Oled vaba nagu lind ning energiast pulbitsev. Elu võib olla üsna metsik, kuid sinu jaoks pole miski piisav. Sinu hirmuks on sattud kellegi kontrolli alla ning kaotada võimalus elada oma elu nii nagu sina seda tahad.

pilt

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sõnnid on tuntud kindlate ja usaldusväärsetena, inimestena, kes on alati kahe jalaga maa peal. Sa tead, kuhu sa tahad jõuda ning teed kõik endast oleneva, et rajal püsida. Püksid paneb sul püüli sõeluma hirm selle ees, et satud oma mugavustsoonist välja. Kardad seda samamoodi nagu mõned inimesed kardavad ämblikke.

Neitsi (23. august – 22. september)

Oled üks nendest, kes alati on nõus koos teistega kuhugi minema. Korraldad kõik asjad efektiivselt. Sinu suurimaks hirmuks on segadus ning see, et sind ei kuulata. Kaos sunnib sind tagasi tõmbuma.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Keegi ei suuda unistusi paremini täide viia kui Kaljukits. Sul on ambitsiooni ja motivatsiooni saavutada seda, milleks sa oled avanud ega leia vastuarmastust.

pilt

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Kaksikud on sotsiaalsed ja loovad, neile meeldib pidutseda. Elad selleks, et ennast loomingu kaudu väljendada. Sestap on sinu hirmuks see, et sa ei saa oma kirele järgneda. Jah, ja salaja kardad sedagi, et oled nõme ning pole igas asjas kõige-kõige parem.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Kaalusid iseloomustavateks märksõnadeks on rahu, armastus ja mõistmine. Sulle ei meeldi konfliktid ja vastasseisud, teed kõik, et säilitada rahu ning et inimesed oleksid õnnelikud. Sinus äratab õudust teiste närviajamine ja nende nägemine õnnetutena millegi pärast, mida tegid sina.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Veevalajatele sobib pingeline olukord, sest nad suudavad jääda rahulikuks ning aidata ka teistel inimestel endas just sellist rahu leida, mida nood vajavad. Kardad lähedastest äralõikamist ning seda, et sa ei viibi kohal just sellel hetkel, kui nad abi vajavad.

pilt

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Oled emotsionaalselt ülitundlik inimene, sul on teiste suhtes väga suur kaastunne ja tohutu empaatiavõime. Sellest tulenevalt on sinu suurimaks hirmuks, et sind ära tõugatakse. Sa ei talu mõtet, et oled oma südame avanud ega leia vastuarmastust.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Pole vahet, millised on väljakutsed, sa lahendad need kõik kergel käel ja muudad oma elu protsessiks. Kuigi oled kirglik, suudad emotsioone valitseda. Kardad läbikukkumist ning veelgi rohkem seda, et inimesed saavad aimu su salajastest tunnetest ja ebakindlusest.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Väga loomingulised ja tundlikud tüübid. Nad ei kannata kriitikat, kuid üle kõige kardavad nad vastasseise. Miski ei muuda neid ebakindlamaks kui teadmine, et neid varsti kellegi juurde vaibale kutsutakse.