Jäär

Kas oled kuulnud kunagi ütlust, et "head asjad juhtuvad nendega, kes ei oota"? Märtsis ei saavuta sa lihtsalt istudes ja oodates midagi. Haara härjal sarvist ja tegutse oma unistuste nimel. Seda nii karjääris ja eraelus. On aeg pingutada!

Sõnn

Kõik asjad ei lähe plaanipäraselt, vaid sinu teel seisab takistus, millest lähed küll läbi, kuid raskelt. Kuu keskpaigas tunned end kehvasti, kuid õige pea võid pisarad pühkida ja oled jälle sina ise. Kohtud ehk kuu lõpus vingete inimestegagi.

Kaksikud

Märtsi algus teeb sinu jaoks teistega suhtlemise keeruliseks. Peaksid olema ettevaatlik karjääriotsuste tegemisel ja armuelus. Kuu lõpus teed suuri samme ühes olulises romantilises suhtes. Tegutse oma sisetunde järgi!

Vähk

Oled sel kuul erakordselt taibukas ja sõiduvees. Tundub, et mitte midagi ei saa valesti minna. Seda kuni 7. märtsini, mil tundub, et kõik läheb valesti. 8. märtsil kõik normaliseerub. Märts on hea kuu reisimiseks. Plaani oma kallimaga puhkus 19. või 20. märtsiks. Armastus on õhus!

Lõvi

Kui tavaliselt oled möirgav kõiketeadja, siis sel kuul oled justkui abitu kutsikas, kes jõevooluga kaasa seikleb. Ära heida meelt, sest nüüd saad pühenduda teistele asjadele. Eriti soodne aeg on sel kuul millegi uue õppimiseks.

Neitsi

Märtsikuu algus on sind viimse piirini viinud. Võta aeg maha ja lõdvestu, enne kui midagi katastroofilist juhtub. Kuu keskpaigas säti sammud linna, sest just siis võid kedagi uut ja huvitavat kohata. Märtsi lõpuks proovi õppida rohkem "ei" ütlemist. Eriti tööl.

Kaalud

Märts on sinu kuu! Oled ligitõmbav ja kõik tunnevad sinu vastu huvi, oled tähelepanu keskpunktis. Seda mitte ainult romantilises plaanis! Ära imesta, kui keegi tööl märkab sinu pingutusi. Kuu lõpp sobib hästi sõpradega hängimiseks.

Skorpion

Halvad uudised, Skorpion. Märts on sinu jaoks emotsionaalne katastroof. Ära paanitse, pead lihtsalt asjade üle mõtlema. Kas oled oma praegusel töökohal õnnelik? Kas kõik sujub sinu armuelus? Kuu lõpus ilmutab end sõber, kes on valmis sind kuulama.

Ambur

Märts on sinu jaoks sotsiaalne kuu. Väisad erinevaid üritusi ja tutvud uute inimestega. Ürita kuu keskel aeg maha võtta ja kõigest puhata ning kuu lõpus ilmutab end karjäärivõimalus, mis on esialgu liiga hea, et tõsi olla. Oled seda väärt!

Kaljukits

Märts on sinu jaoks suurepärane kuu. Sinu tervis on parem kui kunagi varem, sinu armuelu on ääretult romantiline ja sul on palju sõpru. Mis puutub karjääri ja rahasse, on asjad natuke kehvemad, aga sa ei lase end sellest heidutada. Kuu lõpp toob vinge ja loomingulise projekti.

Veevalaja

Tee kalendrisse märge, sest seda märtsikuud mäletad sa igavesti! Terve märts sajab sulle erinevaid võimalusi aknast sisse. Võta nad vastu! Võimalik, et tunned end kuu keskpaigas väsinuna, kuid see möödub. Kuu lõpus on sinu armuelu lausa leekides. Naudi seda!

Kalad

Tee head ja see tuleb sulle tagasi. Märtsi teine nädal toob sulle romantikat. Kuu kolmandal nädalal peaksid pahatahtlike inimeste suhtes ettevaatlik olema ja kuu lõpus paki kotid ja mine reisile!