VEEVALAJA

Veebruar on sinu kuu ja kavatsed sel kuul tõeliselt särada. Üllatusi pakuvad sinu sotsiaalne elu ja uusi põnevaid tuuli võid oodata ka armuelus. Võimalik, et saad kingituse, mis sind jalust nõrgaks võtab. Tööl oled parimas vormis ja lõpetad projekti, mille nimel kaua vaeva oled näinud. Ära ainult unusta probleemi, mida juba kaua ignoreerinud oled. Tegele sellega.

KALAD

Veebruar tähendab sinu jaoks uut algust. Leiad, et keskendud palju rohkem koolile või tööle ja oled väga loominguline. Kui oled oma armuelu pärast seni mures olnud, siis nüüd on aeg muretsemine lõpetada. Õige pea tuleb sinu ellu keegi, keda kaua igatsenud oled.

JÄÄR

Armastuse ja sõpruse kuu saab sinu jaoks olema väga romantiline. Seda muidugi juhul, kui sa kõike liiga tõsiselt ei võta. Mis puutub karjääri, siis oled peatamatu ja lähed läbi tule ja vee, et oma eesmärke täita. See on hea, sest sinu teele võib sattuda inimesi, kes sulle kaikaid kodaratesse visata tahavad. Ära lase neil seda teha.

SÕNN

Kuu algus ei lähe sinu jaoks just kõige roosilisemalt. Tunned, et teed kõike valesti. Ära heida meelt, sest kuu keskpaigaks rahuneb kõik maha. Kuu lõpus võid leida selle, mida kaua oodanud ja otsinud oled. Eriti sellisel juhul, kui oled enda kõrvale teist inimest otsinud.

KAKSIKUD

Kuu esimene pool on sinu jaoks väga mõnus. Kiirgad välja sellist energiat, mis teeb sind vastassugupoolele lausa vastupandamatuks. Kuu teine pool on sinu jaoks aga tõeline katsumus. Proovid võita, aga sa nagunii ei võida. Ära aga heida meelt ja ära lase pead norgu. Küll kõik laabub!

VÄHK

Pinged ja haavatud tunded panevad sind tahtma oma kesta sulguda. Seda õnneks ainult esimesed kaks nädalat. Ole ettevaatlik, kuidas rahaga ümber käid. Raha võib sinu ja su lähedaste vahel palju pingeid esile kutsuda. Kuu lõpp võib sinuni tuua aga vinge karjäärivõimaluse, mida kaua aega oodanud oled.

LÕVI

Lõvid, veebruar on teie kuu! Sa näed hea välja, sul on hea enesetunne ja ka õnn on sinu poolel. Sellegipoolest vaata ette, suhetes võib probleeme tulla. Kui aga see pisiasi välja jätta, tuleb sul geniaalne kuu ja saad rahulikult kuni märtsini õnne nautida.

NEITSI

Veebruar on sinu jaoks hea kuu armastuse ja romantika poolelt. Oskad end teistele paremini väljendada ja oma soovidest teada anda. Ole valmis selleks, et mõni sõber või sõbranna võib nutmiseks su õlga vajada. Ole nende jaoks olemas! Kõik arusaamatused, mis sel kuul tekivad, saavad hea lõpu.

KAALUD

Sinu armuelu on veebruaris nagu karussellisõit, tõusud ja mõõnad. Ainus, mida teha saad, on kõvasti kinni hoida, et sa sellelt karussellilt maha ei kukuks. Veebruar on hea kuu alustamaks uusi projekte tööl või kodus. Hoia oma tervist, sest salakaval gripp võib sind jalust niita.

SKORPION

Veebruaris jooksevad Skorpionil juhtmed kokku. Tunned, et peale töö tegemise muuks aega ei jäägi. Ära heida meelt, sest kuu lõpus tasub raske töö end ära ja tunned sellest rahu ja rõõmu. Hoia silma peal oma tervisel, ehk tasuks astuda üks samm tervislikuma mina poole?

KALJUKITS

Kui inimsuhted on sulle tähtsad, väldi veebruarikuus rahateemasid. Ilmselt ootab sind sel kuul ees suurem rahasüst, sa kas pärid midagi, saad tööl boonust või sul õnnestub mingisugune suur rahatehing teha. Igatahes, ole ettevaatlik. Raha võib sel kuul kaasa tuua paksu pahandust.

AMBUR

Sul on raske otsustada, kas peaksid kuulama südamehäält või laskma mõistusel end juhtida. Kui lõpuks otsuse ära teed, on veebruar sinu jaoks ääretult romantiline armastuskuu. Oled veebruaris energiat täis, nii loomingulist kui ka füüsilist. Ole aga ettevaatlik, spordiga seotud vigastused on kerged tekkima!