Jäär (21.3-19.4)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kelles peitub sinuga võrreldav seiklusjanu – kes tahab sinu kõrval aina maailma avastada ja uusi asju õppida.

Sõnn (20.4-21.5)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kelle hingesoojus tekitab tunde, et oled tõesti selle õige leinud – kelle kõrval on turvaline, kes ei vea alt ja kes ei hakka sind endastmõistetavalt võtma.

Kaksikud (22.5-21.6)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes tekitab tunde, et ta mõistab sind ja kelle kõrval julged sina ise olla. Ta armastab sind sellisena nagu oled ega karda sinu kõrval püsida ka madalseisude ajal.

Vähk (22.6-22.7)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes sinu eest hoolitseb. Ta peaks oskama mõista su tujusid ja seda, miks sa oled täpselt selline nagu oled, ning kes hindab lahkust ja soojust suhetes sama palju kui sina.

Lõvi (23.7-22.8)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes suudab sinuga vaimselt ühel sagedusel püsida – kes on huvitatud maailma tundma õppima, tahab elu sama sügavalt lahti mõtestada ning kes hindab küll koos veedetud aega, aga on pühendunud ka oma karjäärile ja isiklikule arengule.

Neitsi (23.8-22.9)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kelle kõrval sa enam armastada ei karda. Selleks peab ta olema avatud ja aus, oma tundeid ja hoolimist välja näitama.

Kaalud (23.9-22.10)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes julgeb sinuga võrdne partner olla. Teda ei häiri see, kui paljud tahavad sinu läheduses viibida, või see, et sa tahad alati iseseisvaks jääda. Samas ei karda ta ausalt öelda, kui oled omadega ämbrisse astunud.

Skorpion (23.10-22.11)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes ei lepi lihtsalt suhtega. Ta esitab sulle alati väljakutseid, sest tal on sinu potentsiaali suur usk. Sa saad temaga tõesti kõigest rääkida ja ta toetab sind kõiges, mida teed.

Ambur (23.11-21.12)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kelles on palju elurõõmu – ta oskab näha väikestes asjades peituvat ilu, julgeb sinuga aus olla ning on elus samas tark ja praktiline.

Kaljukits (22.12-20.1)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes oskab sinu mängulise poole välja tuua. Ta on sama ambitsioonikas kui sina, ta ei püüa sind muuta ning ta meenutab sulle alati, kui tähtis on ka väikeste asjade üle rõõmu tunda.

Veevalaja (21.1-18.2)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes toetab su iseseisvat loomust, aga on samas võimekas partner. Ta ei taha su identiteeti kustutada ega röövida, vaid mõlema jaoks hästitoimiva paarisuhte luua.

Kalad (19.2-20.3)
Püsi vallaline, kuni kohtad inimest, kes sind alati üllatada suudab. Temas on peidus palju, mida korraga avastada pole võimalik. Aga tema jaoks on tähtis ka keskenduda sulle ja sellele, et sa end hästi tunned.