Lõvi imetleb end pikalt riietusruumi peegli ees ja seab sammud uhkelt personaaltreeneri juurde, et kõigile oma paksu rahakotti ja imelist painduvust demonsteerida.

Kaalud libistab silmadega üle saali ja märkab, et kohale on voolanud üsna värviline seltskond. Ta liigub hoogsalt trenažööride juurde ja seejärel vajub mõttesse - kohe üldse ei suuda otsustada, millist neist valida.

Jäär saabub jõusaali täies uhkuses ja hiilguses, proteiinijook käes ning asub kohe hoogsalt rassima. Ega tema siia nalja tegema ei tulnud.

Kaksikud leidis riietusruumist juhtumisi vana klassivenna, keda ta asub hoogsalt oma isiklike murede ja probleemidega poolsurnuks rääkima. Jõusaalis tulebki ju kõik aur välja lasta!

Kalad on väga häbelik ning jõusaali kohale saabumine nõudis temalt suurt pingutust. Sellegipoolest otsustab ta suunduda vesiaeroobikasse - mõnus koht nähtamatuks jääda koos eakate daamidega.

Sõnn tuleb kohale, et võita. Ta võtab viimased sõõmud spordijooki ning asub kohe raskusi tõstma, samal ajal silmates Vähki, kes kuidagi masina seadistamisega hakkama ei saa.

Neitsi tuleb kohale kabuhirmus. Ta muretseb, kas saab ikka kõigi masinate kasutamisega hakkama ja äkki näeb ta mingis poosis eriti inetu välja.

Vahepeal...

Uhke Skorpion on liitunud rühmatreeninguga, kus ta kogu oma jõu proovile paneb. Ta lisab kavasse ka oma peegli ees harjutatud tantsuliigutusi ning ei tee märkamagi, nagu midagi valesti oleks.

Kaljukits ostis ennem trenni tulekut koguni uued dressid ning pidas pikalt nõu treeneriga. Seejärel asub ta ükshaaval tõstma raskusi ja liigub treeningpingile. Samal ajal imetleb ta Neitsi südikust, kes jookseb ühtlase tempoga jooksulindil.

Kaksikud jõudis jõusaali ning kõnnib ühest nurgast teisest, proovides igast ühest natuke. Ta paneb tähele, et Jäär on üsna tugev kuid koperdab otsa hoopis Kaaludele, kes on hädas trenažööri valimisega.

Sõnnil viskas üle abitust Vähist ning asus toda aitama. Nüüd treenivad mõlemad kõrvuti, kui Vähk kurdab talle kogu maailma valu ning Sõnn pakub nõuandeid, kuidas neid lahendada.

Lõvi jälgib oma kaunist peegelpilti jõusaali peeglitest. Ta teeb vahepeal paar selfit, mis kiiresti Facebooki laeb ja seejärel naudib Jäära kadedat pilku enda tagumikul.

Veevalaja on hämmelduses, et jõusaali üldse sattus. Tal olid ju mõtteis muud plaanid. Kohale jõudis googeldab nutitelefoniga, mis oleks kõige efektiivsem treening. Kui ta saab teada, et suusatamisega põletab kõige rohkem kaloreid, asub ta innukalt mõtlema, kuidas jõusaal ja suusatamine omavahel ühendada...

Vahepeal...

Skorpion on tige, et Ambur talle jala peale astus ning haub sisimas kättemaksuplaani. Lisaks trügis Ambur küsimata saali etteotsa ning vahetas tantsupala kiireima vastu, mis kõik Skorpioni tantsusammud segi ajas.

Neitsi on üllatunud, et kõigega hakkama sai ning otsustab jõusaali oma igapäeva rutiini lisada. Kaljukits astub talle ootamatult ligi ning nad asuvad vestlema tuleviku motivatsiooniplaaidest.

Sõnn on väsinud ja kurnatud Vähi plärast ning otsustab edaspidi jõusaalis käia hilisõhtul. Kuidas ühel inimesel saab küll nii palju probleeme olla? Sõnn proovib viisakalt ära hiilida, kuid Vähk on juba viimase oma sõrgade vahele haaranud ning teeb ühiseid tulevikuplaane.

Jäärale tekkis trobikond austajad, kes tema jõudu ja südikust imetlevad. Lõvi on vihane ja on valmis kratsima Jääralt lausa silmad peast, et too tema austajad endale krapsas.

Kaalud põrkas Amburiga kokku, kelle muretu optimism talle muljet avaldab. Ta teeb viimasele ettepaneku minna piljardit mängima või pubisse, kuid Ambur otsustab hoopis vesipiibu kasuks.

Kaksikud teeb ruttu jõusaalist vehkat, taskus Kaalude, vana klassivenna ja Jäära telefoni number. Ta nõustub uhkeilt oma mõtteis, et oli täna alles elamusterohke päev.

Kalad tantsib ikka veel vee sees, kui järsku märkab, et kõik on juba läinud ja koristaja peseb lapiga põrandaid... Ta hiilib salaja riietusruumi, kui põrkab kokku Veevalaja, kes väidab talle surmtõsiselt, et on leiutanud uue trenažööri.