Jäär

Kui oled Jäära tähtkujus sündinud, peaksid kohvi joomisest loobuma. Oled niigi energiline ja kohvi näol saadav lisaenergia mõjub sulle koormavalt. Peaksid proovima eksootilisi maitseid ja toiduaineid, mis igapäevaselt su söögilauale ei satu.

Sõnn

Sulle meeldivad vahukooretordid ja kõik, mis sisaldab šokolaadi. Katsu nendega piiri pidada, sest nende ohjeldamatu pugimine teeb sulle pigem kahju kui head. Toitu valmistades või restoranis tellides jää millegi juurde, mis sulle alati maitseb ja ei vea sind kunagi alt.

Kaksikud

Igavad toidud pole sinu jaoks, seega unusta tavalised võileivad! Proovi puuvilju, mis peidavad ennast väljakutset nagu näiteks granaatõuna. Kaksikud on alati heaks väljakutseks valmis.

Vähk

Kõige ebameeldivamad toidud Vähi jaoks on vürtsised road. Tšillipipar pole sinu sõber ja ei saa selleks. Pigem söö suppi või midagi lihtsat. See on kindla peale minek.

Lõvi

Toidu välimus on sinu jaoks ääretult oluline, seega käi kaarega mööda igasugustest hautistest, mille välimus su toiduisu lõplikult ära võtab. Sinu toit peab olema kaunilt serveeritud, siis on ka isu parem!

Neitsi

Nuudlid ja burgerid on ühed su lemmikud? Peaksid nendest hoiduma. Huvitav fakt: sinu õnnevärv on sinine. Kraba nii palju siniseid toiduaineid kui võimalik. Näiteks mustikaid.

Kaalud

Üheülbaline toit kurnab sind. Sinu taldrikul peab olema rohkelt variante ja üks pitsalõik on sinu jaoks lihtsalt mannetu. Restorani minnes on eelroogade menüü sinu jaoks kõige paeluvam!

Skorpion

Sinu toidulaualt peaks puuduma punane liha. See on parem sulle ja keskkonnale, millest sa nii väga lugu pead. Joo teed ja söö suppi, see sobib sulle!

Ambur

Hoidu toiduainetest, mis sind uniseks muutavad. Näiteks mesi, teraviljad ja banaanid. Vaata turgutavate toiduainete poole nagu näiteks tume šokolaad, granaatõun ja jogurt.

Kaljukits

Kõik erilised toidud nagu näiteks konnakoivad ja rohutirtsud pole sinu pärusmaa. Vaata maalähedasemate toitude poole. Sinu toidulauale sobib hästi näiteks spinat.

Veevalaja

Katsu vältida toite ja roogasid, mis sind pahuraks muudavad. Hoia eemale magusatest saiakestest ja muust rämpstoidust. Kõik tsitrusviljad on sulle justkui loodud. Lõhekala ja tume šokolaad sobivad sulle samuti.

Kalad

Hoia eemale happelistest ja vürtsikatest toitudest. Vajad midagi mahedat, näiteks avokaadot, brokolit või mustikaid.