1. Jennifer Lopez

2002. aastal, kui Jennifer Lopezil olid pooleli filmi "Enough" võtted, ei suutnud staar kuidagi aega jagada näitlemise ja laulmise vahel. Lopez on hiljem tunnistanud, et oli pidevalt magamata, mis viis lõpuks närvivapustuseni.

Ka kolleegid mäletavad hästi, kuidas ta keset stseeni lihtsalt tardus ning ei suutnud enam selgelt ei liigutada ega mõelda. Selleasemel, et spetsialistilt abi paluda läks Lopez aga koju ja magas terve nädalavahetuse.

Praegu tunneb ta ennast küll juba paremini, kuid on tunnistanud, et ei unusta juhtunut mitte kunagi.

2. Demi Lovato

Demi Lovatol oli lisaks vaimse tervise probleemidele tükk tegemist ka söömishäiretega. Kogu kaasnev pinge viis staar olukorda, kus ta 2010. aastal ühele oma taustatantsijale lennukis kallale kargas.

Õnneks hakkas Lovato tänu vahejuhtumile oma käitumist terasemalt jälgima ning otsustas bipolaarse häirega toime tulemiseks abi paluda.

Kahjuks oli ta vahepeal jõudnud juba abi otsida ka narkootikumidelt, mis kiiresti sõltuvuse tekitasid. Kolm kuud võõrutusravi viis ta aga õigele teele tagasi.

3. Mariah Carey

2001. aastal lahutas Mariah Carey lauljast Luis Miguel, mida peetakse tema vapustuse kogu põhjuseks. Carey ilmus MTV telesaate "Total Request Live" salvestusele ning hakkas saatejuhile striptiisi tegema. "Kõigil on natuke teraapiat vaja ja tänane päev on minu jaoks just see hetk," selgitas lauljanna oma käitumist publikule.

Ei läinud aga kaua mööda, kui Carey oma vaimse tervise parandamiseks kliinikusse viidi. Selgus, et hotellis märatsedes ja nõusid loopides, oli ta kogemata ühe terva servaga endale haiget teinud.

4. Selena Gomez

Selena Gomezi olukord läks kordades hullemaks kui tal luupus diagnoositi. 2014. aastal lõpetas ta täielikult muusika loomise ning lähedaste sõnul viibis ta kinnises asutuses teraapias.

Olenemata kõigeks läks siiski kaua aega, et lauljanna suudaks oma probleemidega toime tulla. Paljud on meenutanud, et Gomezil tuli ette olukordi, kui ta lihtsalt kadus kuhugi tumedasse kohta ja ei tahtnud kellestki midagi kuulda.

2016. aastal läks ta taas teraapiasse, et võidelda oma depressiooni, ärevuse ja paanikahäiretega.

5. Lindsay Lohan

Kes siis suudaks unustada Lindsay Lohani närvivapustust. Tundus, et justkui iga päevaga mattus näitlejanna üha sügavamale pahandustesse.

Muidugi mängisid seal suurt rolli ka alkohol ja narkootikumid. Näiteks süüdistati näitlejat ehtepoe röövis ning joobes olekus avarii põhjustamises.

6. Tom Cruise

2005. aastal külastas näitelja telesaadet "Oprah", kus kõige otsesemas mõttes hüppas diivanile, et kuulutada oma armastust Katie Holmesi vastu. Veidi hiljem võttis Cruise sõna, et kritiseerida näitlejannat Brooke Shieldsi antidepressantide kasutamise pärast.

Fännid olid veendunud, et staari peas ei ole enam päris kõik korras, kui Cruise aga telesaates "Today" esines ja saatejuhile psühhiaatria ajalugu õpetama hakkas.

7. Britney Spears

2007. aastal kaotas ta oma kahe poja hooldusõiguse. See aga ehmatas noort ema nii kohutavalt, et ta vaimen tervis kogu maailma silme all kokku hakkas kukkuma. Juuksurisalongi tunginud Spears ajas oma pea kiilaks ning ründas fotograafide autot.

Spearsi pere asus aga kiirelt asja kallale ning võttis kontrolli kogu staari varanduse ja karjääri üle.

8. Amanda Bynes

Amanda Bynest teati juba lapsepõlvest peale kui lõbusat ja armsat telestaari. Segaste asjaolude tulemusena võis aga ootamatult ekraanidel näha narkosõltuvuses probleemset noort.

Peagi kaevati Bynes kanepi omamisega kohtusse. Istungile ilmus noor näitlejanna koos mitme erineva parukaga, mida usinalt pidevalt vahetas. Siis mõistsid fännid, miks oma kunagist iidolit enam äragi ei tunne.

Ka Bynes viidi mitu korda teraapiasse ning vanemad võtsid ta tegemiste üle kogu kontrolli endale.

9. Mischa Barton

Peale vaid kolme hooaega lahkus Mischa Barton populaarsest telesarjast "The O.C.". Sealt edasi hakkas aga staari vaimse tervise järsk allakäik.

2009. aastal viidi ta sunniviisiliselt psühhiaatriahaiglasse. Staari esindaja sõnul võid kõiges süüdistada hoopis tarkusehamba eemaldamist, mis näitlejale nii šokeeriv oli. Staar ise tunnistas hiljem, et elas üle hoopis kohutava närvivapustuse.

2017. aastal püüti Barton pildile, kui ta Hollywoodis ühe kõrge aia peale kinni oli jäänud. Aia otsas kõõlunud staar röökis möödujatele, et ta ema on nõid ning maailm kukub peagi kokku. Peagi viidi näitleja taas haiglasse.

10. Justin Bieber

Laulja Justin Bieber sai kuulsaks varajases teismeeas, kui terve maailm tema muusikat üha enam kuulama hakkas. Peagi juhtus noore staariga aga see, mida kõiki lapsstaaride vanemad kardavad. Liigne tähelepanu viis Bieberi depressioonini, millele ta alkoholilt ja narkootikumidelt leevendust hakkas otsima. Olukorrale lisas aga õli tulle noor suhe Selena Gomeziga, kes samuti terve maailma tähelepanus kasvanud oli.

Peagi võimudega pahuksisse sattunud Bieber jäi kaamera ette nii joobes, vägivaldsena kui ka märatsevana. Ei läinud aga kaua, et ka tema perekond noore staari ravile suunaks.

Hiljuti diagnoositi Bieberil borrelioos, mis staari enda sõnul ta läbielamistele hoopis loogilisema selgituse annab.