Eurovisioni-David

Kuigi Eestit esindas 2018. aastal Portugalis toimunud Eurovisionil Elina, siis inimeste mällu sööbis hoopis David. Üleöö levisid internetis kulutulena erinevaid videod, pildid ja GIF-id armunud Davidist otse-eetris miljonite silmapaaride ees laval sööstmas oma kallima poole.

Intervjuu-David

Vahetult pärast Elina Eesti Laulu võitu andis David ainsa pikema intervjuu enda kohta LP-le, millega ta lootis anda inimestele edasi hea kuvandi. Tegelikuses jäi inimestele sootuks teine mulje ning skandaalne artikkel hakkas oma elu elama.

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

"Professionaalse võidusuudluse"-David

Pärast Elina Eesti Laulu võitu pahandas paljusid netikommentaatoreid see, et paarike ei teinud isegi suule musi, vaid toimusid korduvad kaelasuudlused (Vaata videost!).

Kuid Davidi jaoks oli asi väga kalkuleeritud ja läbi mõeldud. „Põsel ja suul oleks meik ju laiali läinud. Olime enne kokku leppinud, et me ei riku tundeid väljendades meiki. Artisti väljanägemine peab olema perfektne, esinema ei saa minna laigulise näoga,” selgitas ta toona resoluutselt, kuidas musu suu peale oleks kõik rikkunud!