Bahia Bakari- 2009

30. juunil firma Yemenia Airways lend kukkus täie hooga India ookeanisse. 153-st reisijast oli Bakari ainus, kes ellu jäi. 12-aastane tüdruk ei osanud ujuda ja ulpis tunde vee pinnal püsinud lennuki tükil, enne kui päästjad temani jõudsid. Lapsel raviti haiglas põletusi ning murtud luid. Šoki tõttu ei uskunud Bakari, et ta õnnetuses oli, vaid arvas, et ta kukkus lennukist välja, sest surus peaga liiga tugevalt klaasi.

Ruben van Assouw- 2010


9-aastane Ruben van Assouw oli Afriqiyah Airways Airbus A330 õnnetuse ainuke pääseja kui lennuk Libya's Tripoli lennujaamas õnnetusse sattus. Poisi isa ja vend jäid kahjus 103 hukkunu hulka. Assouw viidi operatsioonile, et purustatud jalad taastada. Nüüd elab poiss oma tädi ja onuga Hollandis.

Youcef Djillali 2003

2003. aasta kevadel kukkus Air Algérie lend alla vahetult peale õhku tõusu. Pealtnägijate sõnul plahvatas üks lennuki mootoritest. 28-aastane Youcef Djillali oli ainuke, kes 103 reisijaga lennukist eluga välja tuli. Mees leiti koomas ning mitmete vigastustega. Mõne päevaga taastus ning arstide sõnul ei olnud ükski vigastus eluohtlik.

Sailor Gutzler- 2015

7-aastane Gutzler oli ainus pääseja õnnetusest, mis tappis nii vanemad, õe kui ka sugulase. Pere lendas Floridast Illinoisisse ning tüdruku isa oli piloodiks. Peale õnnetust aitas laps ennast rusudest välja ja kõndis üle pooleteise kilomeetri lähimasse elumajja.

Mailen Diaz Almaguer-2018

Cubana de Aviacióni lend, mis vaid 19 kilomeetrit Havana kesklinnast alla kukkus. Õnnetuses suri 112 reisijat. Algselt oli pääsejaid küll neli, kuid kolm surid hiljem haiglas.

Nimer Djelloul- 2014

Sõjaväelennuk lendas vastu Djebel Fertas, tappes 77 reisijat ja jättes ellu vaid 21-aastase Nimer Djellouli. Arvatakse, et õnnetuse põhjustas halb nähtavus, kuid uurimine veel käib.
Allikad: BBC, Wikipedia, Ajc.