1. Koroonik 2.0

Tema on kõrgema taseme koroonapelgur, kes kõiki soovitusi väga tõsiselt võtab. Oma nädala ainsa poeskäigu teeb ta kinnaste, maski, mütsi ja puhvaika sisse varjunult, kummaski taskus pudelike desovahendiga. Ta puhastab lapikesega ka korvi sanga, aga nii et parima tahtmise korral ei tunneks sa ära, kas see on su naaber, ülemus või hoopis mõni Maski-saate laulja.

2. Speedy Gonzalez

Tema usub, nagu paljud tsiklimehed, et mida kiiremini sa liigud, seda vähem püsid teel, kus on oht surma saada. Tema kihutab väga kindla trajektooriga läbi kaupluse, lausa lennult haarab vajalikud asjad korvi ja tuhiseb välja poest enne kui tšekk kassaaparaadist välja trükitud saab. Törtsu deso laseb käe peale enne poodi sisenemist ja pärast ka. Välgukiirusel muidugi.

3. "Mind see ei murra" vanur

Sinu lähedalasuva poe püsiklient, kes ei kasuta haiguse vastu võitlemiseks midagi ega kedagi, Ta saabub poodi üksi, aegluubis loeb ta kõiki silte, uurib kurgi valmidusastet ja loivab, nagu pood oleks avatud igavesti. Poppide vege-toodete riiulite ees ta õnneks pikalt ei pargi ja nooremat põlvkonda muul moel ei sega, kui tekitab neile paar murekortsu, sest on riskirühmas. Ta on üle elanud nii mõndagi hullemat, kui üks ähtamatu viirus, mida ka kõvahäälselt kuulutab, kui murelikku pilku näeb enda suunas.

Ainus, mis tema elus täna teisiti on, on see, et lapselapsed pole kaua külla tulnud ja see muudab ta paar grammi tigedamaks kui tavaliselt.

4. Tavaline teismeline

Tema saabub poodi kindlasti vähemalt kahe sõbraga, itsitades teesklevad nad 2+2 kehtimist ja naudivad seaduse rikkumise tunnet. Eritunnus: haiguse üle kõvahäälne naljaviskamine, demonstratiivselt üksteisest eemaldumine ning vähemalt kaks krõpsupakki.

5. Kõik söön ära

Kui Koroonik 2.0 käib kord nädalas poes, siis ta on põhjalikult läbi mõelnud, mida vaja ja kuidas nii aega kui raha säästa. Kõik-söön-ära kodanik kasutab kord nädalas poes käimist aga selleks, et oma iga isu ja idee rahuldada. Vähemalt kahe pilgeni täis korviga kassasid vallutavad paarid meenutavad veel vahetult enne maksmist, kas midagi ometi rohkem vaja ei ole. Müstilisel kombel on kogu see toit aga järgmiseks nädalaks otsas, sest siis võib neid taas rahulikult riiulite vahel kulgemas näha. Iga kord maandub pakk tualettpaberit ka. Noh nii igaks juhuks. Voodi alla enam ei mahu, aga korvi õnneks küll.

6. SOS

Kui kõik varasemad ostlejaliigid on korvi kogunud vähemalt mitme päeva varu, siis SOSil on kodus kõik olemas, kuid ainult selle ühe korra peab ta veel poes käima. No lihsalt piim sai otsa, täna on kala isu või just see kõige vajalikum ese läks meelest. Üldiselt võib SOSi näha korraks läbi keerutamas siiski rohkem kui paar korda nädalas. Või sai see viimne veinivaru just teisipäeva õhtul otsa ja ilma viimse klaasita ei ole rahulikust unest juttugi.