Tõde on, et mõned tähemärgid on tõepoolest rohkem pühendunud, stabiilsemad ning kodulembelisemad, mis teeb neist hea partneri abielumerel ja arvestava partneri kogu eluks.

Sõnn on väga arvestav ja lojaalne tähemärk. Ta ei jäta iial oma partnerit tähelepanuta ning hellitab toda luksuse ja armastusega. Sõnnid on suured planeerijad ja ettemõtlejad, nad on alati valmis lahendama probleeme ja ületama takistusi, mis elu neile ette söödab.

Vähk on kõige turvalisem valik sodiaadimärkidest, kellega ühist eluteed alustada. Armastav Vähk klammerdub oma partneri külge niivõrd tugevalt, et sealt haardest on pea, et võimatu lahti saada. Ta naudib rõõmuga kõiki kodu- ja pererõõme ning teeb endast kõik oleneva, et kodu oleks kõige mõnusam koht, kuhu tulla.

Neitsi on tundlik, loominguline ja kipub olema väga mõistlik, kui asi puudutab tundeid ja teiste vajadusi. Nad on tavaliselt väga toetavad sõbrad ja kaaslased, alati valmis pakkuma tuge ja õlga, kus nutta. Nad on korrektsed, alati hoolitsetud ning huvitavad vestluspartnerid. Sageli on Neitsid imelised kaaslased.

Kaalud soovivad üle kõige rahu ja harmooniat, eriti suhetes, mis on tingitud tema kaasasündinud igatsusest õigluse ja aususe järele. Kaalud on loomingulised, rahumeelsed ja täis romantilisi ideid. Probleemid Kaalusid ei heiduta - nad lahendavad intriige ja muresid meeleldi. Nad on põnevad kaaslased ning usaldusväärsed.

Kaljukits armastab stabiilsust, eriti suhetes. Nende jaoks on suhted alati tähenduslikud ja sügavad, mistõttu ei pea iial kartma, et Kaljukits kõrvale vaataks. Nad on valmis suhte nimel vaeva nägema sama innukalt, kui oma karjääri nimel. Kaljukitsed võitlevad vapralt kõigi probleemide ja takistustega, mis elu neile vähegi pakub. Ükskõik, kui suur mure ei oleks, Kaljukits aitab alati probleemi ära lahendada.