Kuid siiski on mõned inimesed nende isiksuseomadustest tulenevalt petmisele altimad.

Kui käid Kaksikutega, kelle sümboliks on kaksikud, võivad need kaks pead tõesti suure probleemi tekitada. Pidevalt peas keerlevate tunnetega Kaksikud on võimelised žongleerima, suheldes mitme partneriga samaaegselt.
Lisaks sellele on tujuka õhumärgi esindaja suur kõhkleja ning võib ühe partneri kiiresti teise vastu välja vahetada, tekitades sel moel paraja tunnetesegaduse. Õnneks on võimalik temaga vaimsel tasandil pisut manipuleerida – hoia üleval kaksikute uudishimu, olles samal ajal truu, ole vaimukas ja veidi ettearvamatu.

Samamoodi on kahestunud Kalad, suundudes nii üles kui alla. Nad võivad olla täielikud pühakud, aga ka totaalsed patused. Fantaasia ja põgenemise märgina järgivad Kalad oma tundeid kiivalt nagu GPS-i.
Sageli ütlevad nad lahti igasugusest tegelikkusest ja elavad vaid unistades sellest, kust leida romantikat. Nad kipuvad keskenduma neile, kes neid ogaralt armastavad ning nende vägitegudega ühinevad. Kindlusta, et kirg teie suhtes põleks ereda leegiga ja poputa oma Kalasid, et hoida teda tõelisena.

Seksimärk Skorpioni kalduvus petmisele võib näida täiesti ajuvabana. Siiski, olles kuulus oma intensiivse lojaalsuse poolest, pole niuetest tulevad signaalid alati need, mis teda eksiteele viivad.
Skorpion on äkiline ning olles kord juba kaotanud sinu vastu usalduse, otsib ta armastust mujalt. Kuid kui sa oled kindlalt lojaalne, võidad oma Skorpioni endale heaga. Vastastikune usaldus on see, mis loeb.

Partnerlusemärgi Kaalude jaoks pole petmisel midagi pistmist seksiga. Kaalud arvatakse olevat parimad paarisuhtes. Kui suhe lagunema kipub, võib Kaalude esindaja end kellegi teise juures sisse seadma hakata enne, kui sinuga ametlikult suhte lõpetab.
Õigluse märgi esindajatena ei pruugi nende afäär sisaldada seksi, sest nad usuvad, et seksist hoidumine hoiab nad ka patust puhtad. Et tsementeerida Kaalude lojaalsus, loo temaga ühine sotsiaalne võrgustik. Mida rohkem inimesi Kaalud oma suhtesse on investeerinud, seda õiglasem ja truum ta olla püüab.

Lõvid ruulivad draama, romatika ja egoga. Ehk teisisõnu – nad võivad diivatseda nii et vähe pole. Tüüpiliselt armastavad nad kõike suurt ning on tuntud tugeva seksuaalse tõmbe poolest, mis toimib justkui magnet. Mõnede Lõvide jaoks tähendab maailma juhtimine seadustest väljaspool elamist.
Nad võivad end tunda nii vabalt, et elavad oma libiido ja egoga justkui omaette kuningriigis, kus nemad on ainsad, kellega arvestatakse. Sinu käik? Näita oma võimu. Lõvide jaoks pole kuumemat asja kui kaks tugevat ja armastuse kaudu ühendatud kuningriiki.