Pisike Olive Alayne lakkas une pealt hingamast ning hoolimata sellest, et laps ruttu haiglasse toimetati, ei suutnud meedikud teda tagasi elule turgutada. Murest murtud ema-isa Kalley ja Andrew Heiligenthal otsustasid seepeale aga olukorraga mitte leppida ning liitsid terve kohaliku Peeteli kiriku koguduse ühispalvusse, et tütreke Jeesuse kombel surnuist üles tõuseks. Lisaks paluvad vanemad abi ka sotsiaalmeedias.

"Me palume kõigil julgetel inimestel üle terve maailma käed ühendada ning uskuda, et Jumal lubab meie väikesel tüdrukul elavate sekka naasta," kirjutas ema Kalley Instagramis. "Tema aeg siin ilmas pole ümber ja meie ülesanne on uskuda vankumatult sellesse imesse!"

Peeteli kirik teatas KRCR uudistele, et toetab murest murtud vanemaid kõikvõimalikul moel ning kuigi lapse surnukeha asub hetkel maakonna surnukuuris, siis see ei pidavat ellu kutsumist segama. Koguduse sõnul on tegu esmakordse sedavõrd mastaapse ühispalvusega. Lisaks on kirik loonud ka GoFundMe annetusplatvormi, et koguda 100 000 dollarit Heiligenthalide toetuseks, et katta nende pere ootamatuid kulutusi, mis raskel ajal ette võivad tulla. Praeguseks on 1000 inimest annetanud kokku juba 42 000 dollarit.