1. Xena : Warrior princess
Mis see oli? Ülimalt laheda kangelanna tulised seiklused iidses Kreekas. Tal oli lahe seelik ja suur kullast ringi moodi asi, mida ta inimeste pihta viskas. See oli vinge.
Miks see tagasi peaks tulema? Televisioon ilma Lucy Lawlessita on kurb koht. Ta oli paar aastat tagasi seriaalis „Battlestar Galactica“ ja tegi seal head tööd. Vaadates suurt kogust fänniloomingut mida Xena inspireeris, tundub kui kuritegu, et selline asi oli olemas enne Tumblr’it.
Kas see tuleb tagasi? On võimalik, et kõigest filmina. Väidetavalt on mitmeid legaalseid probleeme mis võivad selle idee teostamist takistada, kuid Lawless on siiski innukas.

2. Beavis & Butt-head
Mis see oli? Kahe pidevalt itsitava, permanentselt kiimas, tugevalt ebaintelligentsete teismeliste seiklused. Nad räägivad muusikavideotest ning nende kinnisideeks on tuli, ekskremendid ning boner’id. See oli vinge.
Miks see tagasi peaks tulema? See on lihtsalt ülimalt naljakas. Teismelised poisid on siiani kõige kasutumad inimesed terves maailmas – see on päris igihaljas – ja nende jaoks on piisavalt uut muusikat, mille üle nalja teha.
Kas see tuleb tagasi? Arvatavasti mitte. Sarja looja Mike Judge on hõivatud „Silicon Valleyga" ning kui MTV tõi „Beavis & Butt-headi" uuesti teleekraanile paar aastat tagasi, ei olnud sel inimestele oodatud mõju, mis oli kurb.

3. Animaniacs
Mis see oli? Super-näljaste hiirte, vägivaldsete oravate ja gängster-tuvide animeeritud seiklused. See oli pungil pop-kultuuri viiteid, jämedat koomikat ning üllatavalt kavalaid laule.
Miks see tagasi peaks tulema? See oli lihtsalt nii hea. Nii-nii hea.
Kas see tuleb tagasi? Kunagi ei või teada. Vaatamata sellele, et see on imeline, ei olnud Warner Bros. väidetavalt sellest niivõrd huvitatud, mistõttu saate näitamine katkestatigi. Siiski on see suures nõudluses ning seda korrutatakse palju, niisiis võibolla. Võibolla.

4. The secret world of Alex Mack
Mis see oli? Seiklused noorukieas tüdrukust, kes omandas supervõimed peale seda, kui tema peale läks kogemata müstilist kemikaalset ainet. Ta suudab asju sulatada ning oma sõrmedest elektrit särtsutada. Igat sorti lahedaid asju.
Miks see tagasi peaks tulema? Alex peaks hetkel oma 30ndates olema. Ta peaks olema võimeline vanusekohaseid võimeid kasutama, näiteks sulatama asju, samal ajal majalaenu taotledes. Ülimalt lõbus.
Kas see tuleb tagasi? Vaevalt.

5. Saved by the bell
Mis see oli? Ülikoolis oleva sõprade grupi harivad seiklused. Nad sattusid igat sorti hulludesse situatsioonidesse, ülekaalukalt oma direktori, Härra Beldingiga. Maagia! Robotid! Vähemalt üks episood, kus on tulnukad!
Miks see tagasi peaks tulema? Värviline riietusstiil, mida tegelased kandsid, oli tippmoe epitoom. Perfektne stiiliinspiratsioon.
Kas see tuleb tagasi? Dustin Diamond, kes mängis Screechi, kipub seadusega pahuksisse sattuma, niisiis arvatavasti mitte. Aga ära kaota kunagi lootust...

6. Walker, Texas ranger
Mis see oli? Enesekaitseoskusliku politseiniku, keda kajastas Chuck Norris, teksariide-kihilised seiklused. Oli väga vähe kuritegusid, mida ta ei suutnud peatada.
Miks see tagasi peaks tulema? Internet jumaldab Chuck Norrist. Kujuta ette kõiki neid GIF’e.
Kas see tuleb tagasi? Arvatavasti mitte – kümnend tagasi pidi sellest tegelasest olema seriaal filmipikkuseid episoode, kuid esimesel seriaalil läks niivõrd halvasti, niisiis terve asi visati tuulde.

7. The Tick
Mis see oli? Ruudukujulise lõuaga superkangelase kihavad seiklused.
Miks see tagasi peaks tulema? Superkangelased muutuvad aina rohkem populaarsemaks, niisiis palju rohkematele inimestele hakkaks meeldima absurdne, naeruväärne superkangelane Tick rohkem kui kunagi varem. 2001. aasta live-action seriaal oli samuti imeline ja tuleks täielikult taaselustada.
Kas see tuleb tagasi? Lootus sureb viimasena.

8. Dinosaurs
Mis see oli? Dinosauruste pere eelajaloolised seiklused. Põhimõtteliselt Simpsonid 65 miljonit aastat tagasi, kuid tegelasteks on nukud.
Miks see tagasi peaks tulema? Keegi ei vaata enam väga Simpsoneid. Vähemalt mitte uusi osi. Lisaks oli seriaalis kujutatud ateismi, keskkonnateadust ning eutanaasiat väga kavalal viisil.
Kas see tuleb tagasi? Nad kuidagi, noh, surid viimases episoodis. Seega ei.

9. Daria
Mis see oli? Ülikooli heidiku sarkastilised seiklused. Olles natuke nagu matkitud versioon Beavis & Butt-headist, olid sel sarjal kõige imelisemad monotoonsed vokaalid terves televisiooni ajaloos.
Miks see tagasi peaks tulema? Daria oli idiootsuse mahategemises oma ala parim ning seal sarjas oli seda küllaga.
Kas see tuleb tagasi? Ei. Sarja looja Glenn Eichler on öelnud, et kuna saade oli suunatud ülikooli probleemidest, pidi see ka seal lõppema.