Vaatame üle, kelle eest oleks targem putku pista ning kelle kõrvale võib rahulikult maha potsatada.

12. VEEVALAJA

Veevalajad jumaldavad unistamist ja suurte asjade väljamõtlemist, kuid neil jätkub harva nii palju energiat, et millegagi alustada. Ta lubab sulle kokku hunniku igasuguseid asju - kusjuures lubamise hetkel usub ta ise ka, et täidab oma unistused.
Tõsistes asjades ning elumuredes ei maksa Veevalajale loota ning arvata, et ta vastutuse enda õlgadele võtaks. Temaga koos olles looda alati pigem iseendale.

11. KALAD

Nad elavad oma roosas mullis, oma seaduste järgi ja seetõttu on neil tihti raskusi eluga kohaneda. Kalad on hingelt lapsed, nad kõhklevad pidevalt kõiges, on äärmiselt tundlikud ja vajavad pidevalt hoolitsust. Vastasel juhul võivad nad end täiesti kaotada, sest neil puudub võime iseseisvalt toime tulla.

10. AMBUR

Ambur ei valeta, kuid ainult sellepärast, et ta ei talu valesid. Kui sa talle valetad, siis ootavad sind ees ebameeldivused. Ambur on metsikult armukade, hoolimata sellest, et ise kiusatustele järele annab. Isegi hea huumorisoon ei suuda tema iseloomu puudujääke kompenseerida.

9. KALJUKITS

Ta ei usu mitte midagi. Isegi sel juhul, kui ta sinuga ühel meelel on. Sest teie arvamused langesid kokku täiesti juhuslikult. Lisaks kõigele on Kaljukits kohutavalt igav - lõbusaid õhtuid talub ta harva ning ühiskonna jaoks võib ta üldse kadunud hing olla, kui temaga piisavalt kasvatustööd ei teha.
Ümber veenda teda milleski on praktiliselt võimatu, seega on kõige parem talle asju esitleda nii, justkui need oleks tema enda ideed ja mõtted olnud. Ta on aus ning arvab, et tunneb elu ja võib tundide viisi jutlustada sellest, kuidas tegelikult elama peab. Eriti meeldib talle loenguid pidada rahakulutamise teemal.

8. KAALUD

Kahtlane, saladuslik ja väiklane. Ärritub kergesti ning meeldib oma viha välja valada sageli esimese inimese peale, kes vähegi ette juhtub jääma. Mõtlevad enda jaoks pidevalt igasuguseid probleeme välja, mida tegelikult ei eksisteeri. Seejärel asuvad lahendama olematuid probleeme. Neil on palju sõpru, kuid tegelikult ei usalda nad mitte kedagi.

7. LÕVI

Olles sügavalt kiindunud iseendasse, ei märka Lõvi teisi inimesi enda ümber. Või noh, ainult neid, kes teda imetlevad. Ta on niivõrd ülbe ja egoistlik, et peab end suuremeelseks, kui mäletab solvanguid ja lubadusi. Ta armastab raha nagu kuningas, ta naudib lõbustusi ja ilusaid kaaslasi. Ta on üle mõistuse armukade, keevaline ja solvuv. Samas ei kannata ta kohe üldse, kui tema suhtes armukade ollakse. Lõvi süda on nii suur, et ta isegi ei talu sellist mõtet, et võib ainult ühele kuuluda.

6. SÕNN

Sõnn on täiesti veendunud, et tema võib teha kõike, mida hing ihaldab. Ja kuna talle on nii või naa lubatud kõik, milleks siis üldse pingutada. Ta on endaga alati väga rahul. Isegi sel juhul, kui millegi üle põhjust uhkust tunda pole. Oma kangekaelsust peab ta tugevaks iseloomuomaduseks, ihnust säästlikuks eluviisiks ning pessimismi realistlikuks maailmavaateks.

5. NEITSI

Õudne pedant. Neitsi oskab täiesti tühiste asjade pärast sind endast välja viia ja tüli üles keerutada. Ta kaebleb ja kritiseerib kõike, mis vähegi ette jääb. Kui ta midagi tahab, siis peab see kohe juhtuma ning ta ei anna alla, kui on oma tahtmise saanud.
Ta on kohutavalt laisk, kuid peab ennast väga töökaks, sest mõnikord võtab end kokku ja teeb mõne pisiasja ära. Tunnetega on tal kitsas käes - armastus on Neitsi meelest pärast esimest pettumust üks kahtlane asi. Küll aga on elukogemus Neitsist kasvatanud sodiaadimärkide kõige meisterlikuma flirtija, mistõttu saadab ta tihti vastassoo esindajatele võrgutavaid signaale.

4. KAKSIKUD

Mitte ühtki teist tähemärki pole õnnistanud sellise andega kõik pea peale keerata kui Kaksikuid. Igav temaga kohe kindlasti ei hakka, kuid tõenäoliselt tunned juba teisel tutvusenädalalal end nagu sprinter staierite seas, mahajäänuna ja surmani kurnatuna.
Kui sa siiski suudad Kaksikuid ja nende pidevat vajadust muutusteks välja kannatada, võib sulle ausamba püstitada. Neile meeldib hängida siin ja seal, päid segi ajada ja teiste üle naerda. Truudust aga neilt oodata ei maksa - nii palju uut ja huvitavat on ju teistes avastada!

pilt

3. SKORPION

Ebameeldiv, kättemaksuhimuline ja pikalt viha pidav Skorpion on kogu aeg ärritunud kõige ja kõigi peale, mida tema meelest õigesti ei tehta. Pidev altkulmu pilk, mis on võimeline maa pealt pühkima kõik, võib igaühe hulluks ajada. Ja kui Skorpion veel armukadetsema hakkab, siis parem hoidke alt. Raha Skorpion ei loe, kuid mäletab väga hästi, kui mitmel korral sa tema kingituste üle ei rõõmustanud.

2. JÄÄR

Kui oled eluteel kohtunud Jääraga, võid otseteed pidi apteeki antidepressantide järele joosta. Selle tähemärgi esindaja võib sind kohe mitu korda hauda viia - oma lapseliku siiruse ja põikpäise egoismiga on Jäär tõeline katsumus.
Isegi siis, kui tal pole õigus, vaidleb ta alati põhimõtte pärast edasi. Iga asja kohta on tal oma arvamus, ka selle kohta, millest ta suurt midagi ei tea. Teravad agresiivsusesööstud ja halva tuju puhangud - need on Jäära tähemärgi kroonijuveelid. Õnneks maha rahuneb ta sama kiiresti, kui ärritub.

1. VÄHK

See vana tujurikkuja ja viriseja otsib igas partneris oma iidoleid ning siis püüab koheselt sõrmuse sõrme saada. Vähk, kes armastab kodukollet ja perekondlikke mugavusi, viib oma partneri enneaegu hauda oma pideva kaeblemisega. Suhe vähiga võrdub raisatud noorusega!