On see lummav sensuaalsus, kättesaamatus või hoopis metsik kirg, mis sinu või sinu partneri vastupandmatuks muudab? See horoskoop selles küsimuses juba vastuseid võlgu ei jää.

Jäär: Jäära kõrge libiido ja kuum seksuaalenergia on lausa midagi hirmutavat! Tema spontaansus ja oskus partnerit üllatada muudavad voodiseiklused lausa pöörasteks ettevõtmisteks! Samas soovib Jäär alati juhipositsioonis olla ning nii nagu lõõmav tuli kiirelt lõkkele lööb, saab ka Jäär tihti enne partnerit taevaliku naudingu osaliseks. Samas pole sellest väga hullu, sest isegi need viis kiiret minutit koos Jäärast silmarõõmuga on voodilinade vahel unustamatult head!

Sõnn: Sõnni sügav ja sensuaalne suudlus on midagi, mida juba naljalt ei unusta! Olgugi, et kahe jalaga maa peal oleval Sõnnil võib mõnikord spontaansusest pisut vajaka jääda, mõjub tema tõsine, kuid kuum „võtan-sind-siin-samas-kohe-ja-praegu“ pilk äärmiselt erootiliselt. Kui Sõnn kedagi tõeliselt ihaldab, siis on ta tema vallutamise nimel kõigeks valmis!

Kaksikud: Juhul, kui kohtasid baaris mõnda kuuma silmarõõmu, kes sinuga õhtu otsa flirtivalt jutustas ja nalja viskas, kuid siis täielikult ära kadus, oli ilmselt tegemist Kaksikutega. See päikesemärgi esindaja juba teab, kuidas seksika jutuga austajad pöördesse ajada. Nii nagu ka Kaksikute nimi juba ütleb, võib ühel hetkel nende libiido kõrgustesse lennata, kuid sama kiirelt ka maa peale tagasi tulla. Seega peaks tema kallimal alati paar mahlakat võrgutamise nippi tagavaraks olema!

Vähk: See, mis Vähist suurepärase seksuaalpartneri teeb, on tema ületamatult kõrge libiido, unustamatu suudlemisoskus ning ülevoolavalt kõrge seksuaalenergia, mis ei jäta peaaegu et mitte kedagi külmaks! Vähi saatuseks on olla ihaldatud väga paljude austajate poolt, kuid ainult mõned „õnnelikud“ pääsevad tema südamesse ja voodilinade vahele. Loomulikult ei saa mainimata jätta ka seda, et Vähk on armatsedes meeldejäävalt sensuaalne ja õrn!

Lõvi: See, et austajad parvena Lõvi ümber tiirlevad, pole mingi ime, kuna tema füüsiline atraktiivsus (millest ta ise vägagi teadlik on), julgus ning vallatult väljakutsuv käitumine ei jää kellelegi märkamatuks. Seks on ühe tõelise Lõvi jaoks just kui teatrietendus, milles mahlakas draama ja kirglikud žestid on alati au sees.

Neitsi: See, mis Neitsi vastupandamatult ihaldusväärseks muudab, on tema kättesaamatu olek. Selleks, et oma väljavalitut teadlikult pöördesse ajada, võib ta lausa mitmeks nädalaks enda voorusevöö lukustatuks jätta. Neitsi ei pruugi alati küll ise seksuaalvahekorra algataja olla, mis omakorda võib tema partneris segadust tekitada. Tegelikult ootab ta kavalalt, et kallim tuleks ja ta kirglikult enda embusesse haaraks. Vastutasuks pakub Neitsi enda hoolivust ja sensuaalseid hellitusi!

Kaalud: Õrnus ja hellus on kaks asja, mis Kaalude esindaja seksuaalsust iseloomustavad. See pole mingi liialdus kui öelda, et ta on sodiaagimärkidest üks kõige hoolivamaid ja siiralt armastavamaid inimesi. Samuti ei hakka temaga vallatledes partneril mitte kunagi igav, sest tänu enda lõbusale olekule, meisterlikule eelmängule ja armsama vajadustest hoolimisele, suudab ta kirglikud ööd tõelisteks elamusteks muuta!

Skorpion: Võrgutamiskunstis Skorpionile vastast ei ole! Tänu enda sarmile ja flirtivale mõistumängule suudab ta isegi kõige jäisemad „tükid“ üles sulatada. Voodilinade vahel koorub temast välja metsik kiskja, kes erootikale lausa uue tähenduse annab. Meeletu kirg ja osksus partneri vajadusi intuitiivselt tunnetada teevad temast suurepärase armastaja.

Ambur: Seks optimistliku, avatud ja spontaanse Amburiga on nagu lõbustuspargi külastus. Isegi, kui see jääb lühikeseks, on palju, mida hiljem meenutada! Samuti mõjub tema iseseisvus ja vabameelsus äärmiselt erutavalt. Kuna Amburil on üldjuhul elus väga palju seksuaalpartnereid, mida ta ka oma rikkaliku kogemuse kaudu endast välja kiirgab, siis võib tema partnerile jääda tunne, et seks temaga ei ole Amburi jaoks oluline....et see on kõigest seks. Mõnikord see võib-olla tõepoolest nii ongi, kuid ausalt öeldes on isegi tunneteta pöörane lõbusõit Amburiga seda igati väärt!

Kaljukits: Kaljukitse muudab vastupandmatult võluvaks eelkõige tema intelligentsus. Samuti ei tasuks lasta eksitada end tema elegantsel välimusel ja reserveeritud hoiakul, sest selle taga peidab end üks nurjatu ja metsik tegelane! Kaljukits ei pruugi alati küll koheselt enda ürgset seksuaalsusest pakatavat loomust välja näidata, kuid oi, kuidas ta seda enda kasuks tööle oskab panna! Nimelt on just tema jahe flirtimismaneer ja „sünnis olek“ need, mis tema austajad lausa pöördesse ajavad.

Veevalaja: Juhul, kui keegi peale vallatut seksuaalelamust kavala naeratuse saatel teist „lõbusõitu“ teha soovib, siis on ilmselt tegemist Veevalajaga. Olles oma loomuselt väsimatu ja energiline armastaja, ei ole seksi tema jaoks mitte kunagi liiga palju. Samuti meeldib neile erutavas erootika maailmas julgelt eksperimenteerida!

Kalad: Kalade tähtkuju esindaja muudavad suurepäraseks voodipartneriks tema oskus siiralt hoolida ja võime armsama keha kõrgemal tasandil tunnetada. Ta on meeletult seksikas ning müstilises võrgutamiskunstis lausa meisterlik! Kaladest tegelane võib mõnikord äärmiselt veider tunduda, kuid see muudab teda veelgi omapärasemalt ihaldusväärsemaks. Samuti ei ütle ta kunagi ära ka ulakate seksinippide-või pooside katsetamisest!