Jäär (21. märts kuni 19. aprill)

Kui ta sinust tõesti hoolib, siis ta arvestab sinu tunnete ja mugavustsooniga. Tüüpiline Jäär on iseseisev ja isekas ning eelistab suhetele läheneda hoiakuga „tegutse kohe, mõtle hiljem“.

Kui ta tõesti hoolib, siis ta vähemalt üritab sulle veidi hingamisruumi jätta ja mõista, et teised tegutsevad ettevaatlikumalt kui tema. Heal juhul ta kaasab sind isegi plaanide tegemisse või küsib, mida sa ühe või teise asja kohta arvad!

Sõnn (20. aprill kuni 21. mai)

Sellest, kui ta sinust EI hooli, on üsna kerge aru saada – tüüpiline Sõnn kaalub hoolega läbi, kui palju ta endast teisele inimesele annab.

Kui ta aga tõesti avaneb sulle ja näitab oma haavatavamat poolt, kuigi selleks pole tingimata vajadust, siis sa tõepoolest meeldid talle. Sel juhul ta teeb ühiseid plaane, kutsub su peagi enda koju ning käitub üldse viisil, mis näitab, et sa kuulud tema siseringi-inimeste hulka.

Kaksikud (22. mai kuni 21. juuni)

Kui sa meeldid Kaksikutele, siis ta keskendub sulle pika aja jooksul. Kaksikutel on vilgas tundeelu, aga seda pahatihti fookuse arvelt. Neil on raske nädal nädala järel sama „konksu otsas“ püsida, eriti, kui teie ümber on ka palju teisi huvitavaid nägusid.

Kui ta veel pool aastat pärast suhte algust sulle sama umbes palju tähelepanu jagab kui enne, siis tead, et asi on tõsine!

Vähk (22. juuni kuni 22. juuli)

Tüüpiline Vähk mõjub armastavalt ja hoolitsevalt paljudele, nii et raske võib olla mõista, millal ta on oma tavapärases režiimis või kas ta peab sind tõesti eriliseks.

Hea märk on see, kui ta sind oma koju kutsub, mis on tema kindlus ja mõtteline keskpunkt. Teisi soodsaid märke: tutvustab sind oma perele ja sugulastele, püüab ka sinu kodu teie kahe vaatevinklist mõnusamaks ja hubasemaks muuta, kokkab sulle…

Lõvi (23. juuli kuni 22. august)

Lõvi armastab kiitust ja tähelepanu kõigi poolt, nii et ta võib püüda su olemist igati meeldivaks teha ka ilma pikale suhtele mõtlemata.

Võti on selles, miks ta sinuga hästi käitub. Kas ta soovib, et sa peaksid teda lihtsalt ligitõmbavaks? Või tahab ta silma paista asjadega, mis viitavad pikaajalisele suhtele – kui mõnus on tema kodu, kui hästi ta oma pere ja sugulastega läbi saab, midagi sellist?

Nii et kui sa tõesti meeldid talle, siis on näha viited pikale suhtele.

Neitsi (23. august kuni 22. september)

Tüüpiline Neitsi oskab elu väikeste asjade abil mõnusamaks ja mugavamaks muuta. Neil on väikseid nippe, kuidas kõik sujuvamalt jookseks, et jääks aega chillida ja naudelda.

Kui Neitsile tõesti meeldid, rakendab ta seda oskust ka sinu heaks. See võib olla mis iganes: aitab kodustes või tööasjades mingit uut süsteemi luua (näiteks kuidas mugavalt makseid kontrolli all hoida), soovitab häid veebisaite, seab sulle Netflixi konto kasutusvalmis vms. Lühidalt: ta tõesti püüab su elu pisikeste asjade abil paremaks muuta.

Kaalud (23. september kuni 22. oktoober)

Tüüpilised Kaalud on suurepärased suhtlejad, nii et nad suudavad üsna kergesti tekitada tunde, et nad on sinust huvitatud. Aga ettevaatust: neid kannustab üleüldine soov panna teisi end hästi tundma. Kaaludelt on tõelist meeldimist oodates üldse kõige kergem seetõttu petta saada.

Kuidas siis aru saada? Kui Kaalud on tõesti huvitatud, siis nad on nõus sinuga tülisid kannatama ja nendest koos läbi töötama. Nad üldiselt vihkavad konflikti, aga teavad, et tõsises suhtes pole neid võimalik päris ära hoida.

Nii et kui ta ütleb ka asju, mis sulle ei pruugi meeldida, ja on valmis proovima neist ühiselt üle saada, siis oled kümnesse tabanud!

Skorpion (23. oktoober kuni 22. november)

Isegi rohkem kui teiste tähemärkide puhul: kui sa meeldid Skorpionile, siis sa TEAD, et sa meeldid talle. Tüüpiline Skorpion on piisavalt julge ja otsene, et seda mõista anda, ta julgeb suhete osas riskeerida ja väljakutset vastu võtta.

Kui soovid uurida, kas siin on pika suhte materjali, siis otsi märke isetust käitumisest. Skorpionile selline asi pigem ei meeldi ja see tuleb talle raskelt – või vähemalt tundub ebaloomulik. Kui ta selleni „laskub“, siis sa kindlasti meeldid talle.

Ambur (23. november kuni 21. detsember)

Ambur flirdib palju ja meelsasti, talle on selline tegevus meeldiv. Ta on hingelt kütt ning armastab „jahti“.

Kui aga sina talle tõesti meeldid, siis ta lõpetab niisama pullitegemise: hakkab rääkima teie ühise tuleviku võtmes, julgeb Facebooki või Instagrami suhtele viitavaid pilte postitada, ilmub koos sinuga üritusele, mis tema jaoks tingimata nauditav pole, jne.

Kaljukits (22. detsember kuni 20. jaanuar)

Kui sa meeldid Kaljukitsele, siis ta teeb sinu heaks midagi armsat. Loomult ta sentimentaalne pigem ei ole, nii et igasugused nunnud asjad või käitumine viitavad, et tal on sinusse usku.

Boonuspunktid sellise Kaljukitse leidmise eest, kes on nõus vahel näitama, et ta pole nii täiuslik ja kõike läbi mõelnud nagu ta soovib, et teised tema kohta arvaksid.

Veevalaja (21. jaanuar kuni 18. veebruar)

Veevalajale mõjuvad tunded ja emotsioonid ligitõmbavalt, aga ta ise pigem ei kiirusta neid välja näitama. Ta esitab sügavmõttelisi küsimusi ükspuha kellele – aga ise vastab ainult neile, keda peab tõesti vääriliseks.

Kui Veevalaja võtab sind tõsiselt, siis ta avab end ja näitab, mis talle tähtis on. Ta julgeb end haavatavalt näidata ja rääkida, mis tema sees toimub. Talle on tähtis vaimselt ühel lainel püsida ning see peegeldub samuti selles, kui süvitsiminevad on teie vestlused.

Kalad (19. veebruar kuni 20. märts)

Kui sa meeldid Kaladele, siis teeb ta sinust oma muusa. Kalad on sügavalt loomingulised ja ta väljendavad oma tundeid sinu vastu kõiges, mida teevad.

Kuidas täpselt, sõltub tema harrastustest – võib-olla nimetab ta sinu järgi oma uue juustukoogi või koduõlle retsepti. Igatahes võid kindel olla, et kui ta väljendab häid tundeid sinu vastu oma igapäevategevustes, siis oled tugeva positsiooni saavutanud.

Loe rohkem põnevaid lugusid suhted.ee-st