Dee Gallanti sõnul päästis Metallica laul tema elu. Mägedesse kõndima läinud naine märkas ühel hetkel, et teda jälitab puuma, kuid Metallica laul hirmutas looma lõpuks minema, vahendab KelownaNow.

45-aastane Gallant nägi kiskjat kõigest 20 meetri kaugusel seismas. Gallant hakkas looma märgates käsi lehvitama ja karjuma, et puumat minema hirmutada. Puuma aga seisis endisel kohal ning vaatas naist ja tema koera.

Gallanti sõnul ei jõudnud hirm talle alguses kohalegi, kuid kui puuma tema suunas liikuma hakkas, siis püüdis ta paaniliselt lahendust leida.
Ta võttis oma telefoni välja ning teiste mõtete puudumisel lihtsalt salvestas looma liikumist.

Siis tuli talle mõte loom valju heliga minema peletada. Gallant avas Metallica "Don't Tread On Me" ning mängis seda täisvõimsusel lootuses, et see on kõige hirmsam.

"Niipea kui ta esimest nooti kuulis, jooksis ta minema. Ta oli kohe kadunud," sõnas Gallant. Ta mängis laulu matkaraja servani kõndides veel mitu korda.

Gallant sõnas hiljem väljaannetele, et ta oleks õnnelik, kui saaks kunagi James Hetfieldile öelda, et Metallica laul on tema elu päästnud. See soov läks ka täide, kui Hetfield naisele ise hiljem kirjutas.