Kasutaja nimega Dan Crowd jagas sotisaalmeedias oma humoorikat triki, mis kindlasti nii mõnelgi töökaaslasel korralikult külmavärinaid tekitas, vahendab Mirror.

Crowd tutvustas kolleegidele video teel oma uue projekti tagamaid, kui ootamatult avanes selja taga olnud uks ja tuppa tahtis astuda Dan ise. Nähes, et seal on kõne pooleli lahkus teisik kiirelt ekraanilt.

Nii osavalt välja tulnud trikk tekitas nii mehe kolleegide kui ka jälgijate seas omajagu segadust. "See on kaasaegne kunst," naeris üks. "Kõike muljetavaldavam on see, et inimesed arvavad, et otseülekanne on sellest rääkivast sinust," tõdes ka teine.

Selgub siiski, et Dan ei ole esimene, kes kolleegidele nii segadust on tekitanud. Sarnast videot jagas ka kasutaja Metehan Korkmazel, kes iga natukese aja tagant oma vestlust ekraanile piiluma ilmus.

Siiski leidub hulgaliselt ka selliseid lõbusaid lugusid, kus inimesed tahtmatult koosolekul piinlikusse olukorda on sattunud. Hiljuti levis internetis naljakas juhtum naisterahvast, kes unustas oma tegevuse kodus sootuks ning võttis 10 töökaaslast endaga WC-sse kaasa ja tahtmatult paljastas oma privaatsed kehaosad kõigile koosolekul osalenutele. Kuigi ta eksimust taibates kiiresti arvuti kinni pani, siis päästa ei olnud paraku enam midagi.

Samuti on palju nalja pakkunud ka ülemus, kes end koosolekul kogemata kartuliks muutis ja filtrit kaameralt maha ei osanud võtta, mistõttu olid kõik sunnitud oma ideid arutlema kartuliga.