1. Pese alati käsi

"Nagu see üldse mingi uudis oleks. Kui mitu korda pean ma sult küsima, kas sa oma käsi pesid. Ära tee seda ainult koroona pärast, alati pese oma käsi. Kas sa pesid oma käsi? Mine pese käed kohe ära."

2. Kui aevastad, siis kata suu küünarõnnal

"Sellel ei ole ka koroonaviirusega mingit pistmist, see on kasvatuse küsimus. Kui mitu korda olen ma küsinud, kas sa panid käe suu ette. Pane kohe käsi suu ette. Tahad hoopis küünarõnnalt panna? See on lahedam," soovitab Nonna ja imiteerib noorte seas populaarsust kogunud liigutust.

3. Lõpetame kallistamise ja musitamise

"Mida selle asemel teha? Kui kohtume, siis kallistamise ja musitamise asemel võime hoopis silma pilgutada. Hei, mamma Maria ja pilgutus.

4. Koroona tõttu mingit rassismi ei tohi tekkida

"Hiinlasi süüdistatakse koroonaviiruses ja teine päev süüdistatakse Aafriklasi milleski teises. Pidage meeles, et koroona läheb mööda, aga diskrimineerimine jääb ja sellele ei ole vaktsiini."

5. Olge kodus 14 päeva

"Veetke see aeg telerit vaadates. Tahate mind karantiini panna? 14 päeva? Ma hakkan kastet tegema, kõik 14 päeva. Peale 14 päeva kokkamist saan ma seda nagu kulda müüa. Nagu kulla hinnaga desinfitseerijad, 100 ml liha kastet €400. Tegelikult teen ma lihtsalt nalja. Annan seda tasuta ära loomalihaga.

6. Kahjuks peame loobuma ka mõnest oma harjumusest

"Taskurätt varrukas, olete kindel, et ma ei tohi seda hoida? Mul on see terve elu olnud! Pean selle ära viskama? Kõik peaks oma asjadega tegelema. Näete, ma olen nüüd väga puudutatud, kuid ei saa oma nina pühkida."

Vanaema nõuandeid saab vaadata veel siit: