Internetis on levima hakanud video, millest on näha, kuidas nelja ja poole meetri kõrgusel posti otsas tantsinud strippar ootamatult sealt alla lendab, vahendab TMZ.

Genea Sky töötab Texases asuvas klubis, kus keset etteastet 2. korruse kõrguselt näoli vastu põrandat plärtsatas. Hiljem sotsiaalmeedias tunnistas Sky, et kuigi jätkas kohe tantsimist, siis vigastused oli ikkagi päris valusad. Tantsija tunnistas, et oli murdnud oma lõua ja mõned hambad, pahkluu ära nihestanud ning vajas nii õmblusi kui ka operatsiooni.

Klubi omanik Eric Langan avalikustab, et asutus juhtunu eest vastutust ei võta ning kukkumine läheb arvesse kui õnnetus. Kuigi Langani sõnul saab tantsija küll rahalise toetuse, siis täielikku kompensatsiooni talle ei määrata. "Ta pole meil täiskohaga tööl."

Klubi poliitika kohaselt valivad tantsijad oma etteasted ise ning seetõttu enda vigastamine pole kuidagi klubi mure.

Populaarne video on saanud palju tagasisidet, milles tantsija reaktsiooni üle kõvasti nalja heidetakse. Isegi räppar 50 Cent on avalikustanud terava nalja. "Tegelikult ta suri ja need on lihased, mis pärast tõmblema hakkasid."

Õnneks tantsija ise ja ta sõbrad juhtunus midagi naljakat ei näe ning on loonud isegi fondi, mille abil ta meditsiinilised kulud katta. Praeguseks on sinna kogutud 13 tuhad USA dollarit. Eesmärgiks on määratud 20 tuhat dollarit.