Indias sündinud poissi peetakse ahvist jumala Hanumani saadikuks, sest vanemate sõnul laps naerab ja hüppab täpselt nagu ahv, vahendab Mirror. "Ta hüppab väga palju ning talle meeldib tihti ka pea peal seista, mis on ka ahvide meelistegevus."

Naabrid on veendunud, et Kumar toob head õnne ning kostitavad teda pidevalt šokolaadi ja teiste maiustega. Tähelepanu lapsele läks nii suureks, et võimud andsid vanematele nõu oma võsukest võõraste eest rohkem varjata.

Karvade kasvamine on ehmatanud nii arste kui lapse vanemaid, kuid 30-aastane ema Reena leiab, et saba ära ei tohi ikkagi ajada. "See tooks meie perele halba õnne."

Perekonna vaimne õpetaja andis vanematele nõu, et nad ei laseks teistel lapsesse kui jumalasse suhtuda. Guru sõnul võib see tulevikus avaldada etteaimamatut mõju Shivami psüühikale.

Kuigi vanemad on teinud kõik, et pojale võimalikult normaalne elu tagada, siis naabrite imetlus ei näi ikkagi lõppevat. "Kõik meie naabruskonnas armastavad teda nii palju. Inimesed hakkasid meid iga päev külastama ning see rikkus juba meie tavalist elu. Nüüd on olukord veidi paranenud, aga vahel peame ikkagi valetama, et Shivam pole kodus."

Ka vanavanemad on veendunud, et laps ravi ei vaja, sest tervis on korras. "See on kingitus jumalalt ja me ei taha ta plaane rikkuda."