Iirimal asuv tankla, mis jääb täpselt kahe surnuaia vahele, pani eelmise nädalal kolmapäeval peale tööpäeva uksed kinni ja tuled kustu ning töötajaid lahkusid oma kodudesse. Ometi jäi turvakaamera videole veider nähtus, mida seni keegi veel selgitada pole osanud, vahendab Mirror.

Videost on näha, kuidas pakk riisi müstilisel põhjusel riiulilt maha lendab ning puuviljadega korv täiesti sirgelt pinnalt põrandale prantsatab.

Seni pole keegi tuhandetest vaatajatest suutnud selgitada, miks tooted maha lendasid.

Samast tanklast on avalikustatud ka teine video, mis näitab juhtumit teise nurga alt. Seal küll vaatajad märkasid naisterahva kujutist, kuid omanik kinnitas, et ühtegi naisterahvast seal ei olnud.

Omanik Tom O'Flynn tunnistab, et ei suuda senini mõista, mis tegelikult toimus. "Ma alustasin hommikul ning nägin, et küpsised on põrandal. Ei pööranud sellele mingit tähelepanu. Käisime ringi peale ja terve korv puuvilju oli põrandal. Vaatasime turvakaamera salvestust ja näib, et need asjad oleks nagu maha lükatud. Ma suhtun sellistesse asjadesse väga skeptiliselt, kuid olen seda mitme nurga alt vaadanud ja ei suuda seda selgitada."

Kõik hakkas toimuma umbes kell pool üks öösel ning juhtumite vahel oli umbes 10 minutit.

Korv oli täis banaane, apelsine ja õunu ning lendas lihtsalt riiulilt maha. "Jessas, kui ma seda nägin, siis süda hakkas hüppama, ei teadnud, mida sellest arvata."