Täpselt kümme aastat tagasi valisid Kroonika lugejad Eesti seksikaimaks naiseks Anu Saagimi. Kui palju ultrapüss daam seda sündmust ise mäletab ja mida see tiitel talle tähendas?

"Kroonika seksikaima tiitli võitmine oli minu jaoks revolutsiooniline sündmus! Olin neljakümnendaid käiv naine ja järsku olla meie "maailma kaunimate" naiste riigis kõige sexim... Vau!!! See oli võrratu! Arvasin toona, et olen juba eas, kus peaksin hoopis vaikselt keemilistele lokkidele ja põllepaeltele mõtlema. Kui keegi oleks mulle kahekümneselt öelnud, et olen paarikümne aasta pärast Eestimaa seksikaim kiisu, oleksin end ribadeks naernud, ausalt!" räägib Saagim Kroonika Online´ile.

Seksikusest rääkides ei arva Anu aga sugugi, et iga vinge seelikukütt ja želeepea seda oleks. "Näiteks teeb mehe minu jaoks seksikaks kas või tema enesekindel köögis askeldamine. Gurmaanikalduvustega kolmejalgsed on väga nauditavad, uskuge mind.

Tegelikult aga arvan, et suured elumehed ehk siis seelikukütid polegi voodis üldse nii head, kui esmapilgul tunduda võib. Vahel võib sind üllatada hoopis nohikuna näiv tavaline mees ja veel nii rajult, et kellukesed helisevad tagantjärgi kolm päeva jutti peas… Uskuke mind, mul on isiklikke kogemusi. Lihtne mees pingutab rohkem, kui ilueedi!"

Ka ilusa naise ja seksikuse vahele ei saa tema meelest alati võrdusmärki panna.
"Miskipärast ma  ei usu, et näiteks nukukesest Paris Hilton või lõbujanust nõretav Pamela Anderson on tegelikult erilised seksigurud.  Küll võivad voodis kiskjad olla hoopis malbe Keira Knightley ja tagasihoidlik Kate Middleton. "

Saagimi sõnul ei peida seksikus end lühikese seeliku ega kunstküünte all. "Seksikus on kordi mitmetahulisem. Seksikus heiastub sinu intelligentsuses, enesega rahulolus, loomulikkuses, sinu kelmikas silmavaates, südamest tulevas naerus, sinu salapärases lõhnas…See on tundmatu muutuja võrrandis, mida ei oska lahendada isegi kõige nutikam matemaatik."  

Anu räägib, et tema jaoks on seksikas inimene "mix täiuslikkusest ja mittetäiuslikkusest": "Pisikesed iluvead lisavad alati aktsenti. Mõni inimene lihtsalt on seksikas juba oma olemuselt, mõnel teisel taas....- seda lihtsalt ei ole. Vägisi punnitamisest pole siin ammugi kasu. Seksikal inimesel pole tabusid, ta on tolerantne pea kõige ja kõigi suhtes."

Järele mõeldes ei teagi  ta nimetada ühtegi naist, kes end seksikana ei tunneks. "Mehed võiks lihtsalt selle kiskja enda rõõmuks julgemalt puurist välja päästa."

Tänavuaastaste Kroonika seksikaimateks kandideerivate hulgast on Anul omad lemmikud olemas. "Naistest Merka! Merlyn Uusküla, see on SEXIKAS NAINE KUUBIS! Meestest Stig Rästa. Tundub olevat seksimaias poiss..."