1. Mida tead seksist ja armastusest?

Ma ei tea armastusest midagi. Kümme albumit ja ikka mitte midagi.

2. Kas eelistad seksi armastusele?

Mõnikord on mõlemat vaja ja mõnikord võivad need esineda vägagi eraldi. Aga ma ei usu, et suhe saab ilma seksita püsima jääda.

3. Kuidas hindad oma voodioskusi?

Oleneb, kellega voodis olla. See pole ühepoolne. Seks peab inspireerima. Kui sind ei huvita, siis on seks halb.

4. Oled sa rohkem “Hero” või “Dirty Dancer” (Iglesiase laulud - toim.)

Kindlasti pole ma dirty dancer (riivatu tantsija). Stripparina jääksin nälga. Minu puusades pole ladina nõksu ja edvistada ma ei oska.

5. Miks sa esinedes alati huuli torutad ja särgita oled?

See on jama - minust on vaid üks särgita pilt, mida ma vihkan! Ma ei ole ekshibitsionist. Ütleme nii - ma ei saaks olla pornostaar, sest ma ei suudaks oma asja 30 kaamera ees püsti saada.

6. Mis sind naise puhul tõmbab?

Esimene tõmme on alati füüsiline. Sa ei näe kedagi teisel pool ruumi ega mõtle, et “küll tal on lahe huumorimeel”. Võid samas olla maailma kõige ilusama tüdrukuga, aga kui teil pole midagi ühist, siis on see läbi. Nädal otsa võib muidugi ju lõbus olla…

7. Kas latiinod on seksikamad kui britid?

Ei! See on mingi stereotüüp. Ma olen kohanud inglise naisi, kes on palju kirglikumad kui hispaanlannad ja vastupidi. Seksikaid on üle ilma.

8. Mis on sinu ja Anna (Kurnikova - toim.) suhte saladus (paar alates aastast 2001.)

Saladust pole. Täiuslikku suhet pole olemas. On tõusud ja mõõnad ja palju tööd, aga kui sellest läbi tulla, siis on head ajad tõeliselt head.

9. Miks on just Anna sulle õige?

Sest ta on maailma kõige lahedam tüdruk. Tema meelest on mu tobe huumor naljakas ja ta mõistab, kes ma olen ning on valmis ohverdama meie ühist aega, et saaksin oma muusikat teha. See on suur asi ja ma austan seda väga.

10. Mida Anna sinus näeb?

Ma tõesti ei tea. Ma pole isegi romantik - elan selle kõik muusikas välja. Kirjutan asju, mida silmast silma öelda ei julge.

Boonus: Miks sa kunagi ütlesid, et sul on väike “väikemees”?

Vaadake, ma ei öelnud seda. Mu sõnu tõlgendati valesti ja…(paus). Mis on minu jaoks väike, võib teiste jaoks olla äärmiselt suur!