1. Saksa juuksejumalanna

Võtame luubi alla Heidi juuksed, kes on muide erinevalt paljudest staaridest olnud juuksepikenduste vastu. Saksa ajakiri Gala on Heidi ristinud juuksejumalannaks.

Heidi kannab praegu paksu tukka ja õlgadeni juuksed, tema varasem firmasoeng oli otseseitel ja lokkis pikad juuksed, veel varem armastas ta triigitud juukseid.

2. Tänav pole moelava

Heidi on üks nendest staaridest, kes ei vaja igapäevaselt meigikunstniku ja juuksuri kätt. Ta saab end moelavadel välja elada. Erinevalt kuulsustest, kes on kuulsad seepärast, et nad on kuulsad, pole tänav Heidile poodiumiks.

3. Kauneim rase

Kolm korda lapseootel Heidi on iga kord näinud välja naturaalne ja stiilne. Teda on nimetatud üheks kaunimaks rasedaks kuulsuseks. Nagu pildilt näha, võib Heidi vahel ka teda jälitavatele fotograafildele keelt näidata… Igatahes parem, kui keskmine sõrm, mida tavaliselt lääne staarid paparazzodele demostreerivad.

4. Oi, miniseelik…

Heidi Klum on pärast kolme lapse sündi saanud end alati kadestusväärselt kiiresti vormi. Samas pole ta olnud kunagi kondibukettide hulka kuuluv modell, mis teeb ta modellimaastikul ainulaadseks. Erilist pilku püüab hullumeelne minikleit ja saapad MTV auhindade jagamisel aastal 2001.

5. Meeldejäävaim maani kleit

Tänavusel Oscarite jagamisel oli kõige meeldejäävam kleit Heidi Klumi seljas. Tema punane maani kleit pälvis ka moekriitikutelt täispunktid. “See on kleit, mis läheb ajalukku, kui hea maitse ja stiili tipp,” kirjutas Gala moetoimetaja.

6. Veel maani kleite

Modellile kohaselt kannab ta iga kleidi välja. Pildil olevas valges kleidis on Heidi neljandat kuud rase. Punases kleidis tõestab ta, et ka kuuendat kuud rase naine võib seksikas välja näha!

7. Soeng, kui omaette show!

Heidi soengud on olnud tagasihoidlikud ja samas dramaatilised. Viimasel ajal kannab ta peamiselt paljastatud laupa. Ka Oscarite punase kleidi juurde tehtud soeng sai kiita.

8. Suured kõrvarõngad

Heidi Klumi kõrvas näeb üritustel valdavalt suuri kõrvarõngaid. Siin väike ülevaade.

9. Sädelevad peokotid

Heidile meeldib kanda kulda ja hõbedat segi. Kui peole minna, siis juba käekotiga, mida fotograafid kindlasti eraldi pildistavad ja mis särab kaugele, kuid ei jäta kandjat varju.

10. Fantaasiast puudu ei tule!

Ja palun! Kui teil pole enam ühtegi mõtet, kuidas peole minna, siis näpake idee siit! Üks on kindel — silma jääte te kõigile!

11. Kuidas Heidi laval rokib?

Heidi on laval loomulik ja särav, mitte koolnud näoga kohe surema hakkav modell. Ehk ongi tema edupant veidi modellimõõtudest väljas keha, soe ja särav naeratus ning lõpuks… See kõik näib siiras. Vaatame, kuidas Heidi laval olemist naudib.