Esimene moeikoon

Victoria Beckhami esimene moeikoon oli ta ema, kes andis nõu, kuidas riideid õigesti välja kanda. Samuti soovitas ema tütrel mitte kunagi heledate riietega peeti süüa, sest peediplekid ei tulevat nii lihtsalt enam välja. Ema ütles ka, et horisontaalsete triipudega riided ei tee keha kuigi kauniks. Ja mis kõige olulisem — Victoria ema õpetas oma lapsele tundma naudingut ja rõõmu sellest, et ta on tüdruk!

Selliseid fotosid, nagu esimesed kaks, me enam Victoriast ei näe, vaevalt, et ka David Beckham ajas imagoloogilise tagasihüppe teeb… Foto, kus David ja Victoria koos poseerivad, on tehtud aastal 2000.

Pildirea viimasel fotol seisab Victoria ema Jacqueline Adams vasakul, tütre kõrval, süles tütrepoeg Romeo, keskel Victoria, paremal poeg Brooklyn ja all vasakul istub Davidi ema Sandra Beckham.

Jackie, Grace, Audrey

Kõige rohkem on Victoriale aga inspiratsiooni pakkunud näitleja Audrey Hepburn (pildireas esimene), keda ta nimetab „muusaks neljale aastaajale“.

Lisaks on tema moesoont mõjutanud Monaco vürstinna Grace Kelly (pildireas keskel) ja legendaarne USA esileedi Jackie Kennedy (pildireas viimane).

Hommikueine Tiffany juures

Kinnitamata andmetel oli just Victoria Beckham see, kes ostsis oksjonilt endale musta maani kleidi, mida Hepburn filmi „Hommikuieine Tiffany juures“ avakaadrites kannab.

Väikesele naisele väikesed kleidid!

Selline on Victoria moto. Fotod räägivad miniatuurse kehaga Victoriast sama asja — naine kannab sageli just pisikesi kleidikesi, millel huvitav lõige ja lisandid. Kuid tuleb ette ka väga lihtsa lõikega kleite, nagu näiteks pildireas olev punane kleit. Victoria teab, et lihtsuses peitub võlu!

Imago lahutamatu osa — mustad prillid

Pole ime, et üks Victoria moeikoone on justnimelt Jackie Kennedy, kes sai kuulsaks mustade ovaalsete prillide kandmisel. Proua Beckham kannab väga tihti suuri musti prille, need on üks osa tema imagost. David ja Victoria Beckhamil on ka oma bränd dVb, mis toodab erinevaid rõivad ja aksessuaare, nende hulgas päikeseprille. Viimased on maailmas väga populaarseks osutunud. Kaubamajades on dVb kaubamärk tõusnud sama populaarseks nagu näiteks Tom Fordi looming. Just Gucci moemaja endise peadisaineri loodud päikeseprillide kõrval müüakse dVb omi. Fotoreas esimesel pildil kannab Victoria dVb toodetud prillid. Hind 4000-6000 krooni paar.

Millist pesu kanda?

Victoria räägib, et naised kannavad sageli näiteks valge pluusi all valget rinnahoidjat, punase kleidi all punast, jne. Nõnda kuhjub koju tohutus koguses pesukomplekte.

Poptähe arvates sobib erinevat värvi rõivaste alla just ihutooni rinnahoidja, mis jätab kõige naturaalsema mulje. Posh ise rinnahoidjat kuigi sageli ei kanna…

Näpunäited teksade kandjatele

Sarnaselt oma abikaasa Davidile on ka Victoria suur teksapükste fänn. Lisaks päikeseprillidele annab dVb välja just teksarõivaid (esimesel fotol dVb märgiga teksad). Moeikoon on öelnud, et kõige kohutavam pükste kandmise juures on, kui istudes paistavad välja stringid. Et sel maitsetusel lasta mitte sündida, soovitab Viktoria kanda teksaseid, mis on eest madalamad, tagant aga kõrgemad. Osad kaubamärgi dVb teksapüksid on õmmeldud just sellise lõike järgi. Nüüd, mil on tagasi alt laienevad püksid, on Victoria taas esimene, kes neid stiilselt välja kannab.

Millal end tõeliselt üles lüüa?

Victoria arvates teevad paljud naised vea, kui lähevad esimesele kohtingule liiga uhkes kleidis. “Väike must kleit on parim valik. Sellega pole võimalik eksida ja kui sul on oma lemmik must kleit olemas, kannad selle alati välja!”

Üllatus, üllatus — isegi Victoria nendib, et üritusi, kus kanda maani kleite ja end üles lüüa, on tema jaoks vähe.

Õhtukleidi juurde ei soovita Victoria kanda liiga palju juveele. Teiseks soovitab Posh naistel veenduda, et kleit ei paistaks erilise valguse all läbi. Ja kolmandaks — ärge kunagi kandke valel suvekleiti näiteks talvisel aastaajal ja vastupidi!

Posh ise kannab sageli vaid suurt briljantsõrmust, mille kinkis talle abikaasa David. Juveelidega võib end ehtida, kui kleit jätab õlad paljaks.

Tattood kestavad igavesti!

Victoria peab oma tõelisteks juveelideks hoopis tätoveeringuid, mida naisel on kogunisti mitu. Need on sul alati kaasas ja reisides ei vaja sa ehetekarpi!

Käekotid

Nagu fotodelt näha võib, kannab Victoria jäägitult luksusbrändide käekotte. Paljud tema kotid on firmalt Hermes, kus ridiküli hinnad algavad 35 000 kroonist. Ka popikoon ise on disaininud käekotte, seda kahasse disaineri Samantha Thavasa`iga.

Uus Spice Girls

Aasta tagasi, kui Spice Girls otsustas uuesti ühineda, polnud enam jälgegi järel nende päris esialgsest stiilist. Siin stiilinäiteid poptähtedele.