Peters väidab, et maksis vaid 12 päeva kestnud abielus abikaasa tohutuid võlgasid, millega naine ise seni hakkama ei olnud saanud, vahendab Mirror.

200 000 USA dollarit võlgade tasumiseks kulutanud Peters tunnistab nüüd, et tunneb end kui vana tola, kes maksis kõik ära, kuid jäeti ikka maha. "Ma jätsin kõik tema jaoks pooleli. Tal oli üle 200 000 väärtuses arveid, mida maksta ei suutnud, seega ma maksin need ise ära. See on nüüd siis aitäh, mille ma saan. Pole olemas teist sellist lolli nagu see loll siin."

Kui seni on abielu kommenteerinud vaid Anderson, siis nüüd on Petersil mõõt täis saanud ja mees väida, et kõik, mis endine abikaasa öelnud on, on täielik vale. Mees selgitab, et kuigi oli juba aastaid Andersonist unistanud, siis tegelikult oli ikkagi naine ise see, kes lõpuks talle tekstsõnumiga abieluettepaneku tegi.

"Pole vaja öeldagi, et kui ta kirjutas, et me võiks abielluda, siis see oli nagu unistuste täitumine. Mis siis, et ma oli kihlatud teise inimesega, kes kohe minu juurde kolima hakkas."