Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?

Need päikest täis lugematud lapsepõlve suvepäevad jäävad kahtlemata eluks ajaks meelde. Sündmustel, mis nendesse päevadesse jäid ei olegi niivõrd tähtsust, oluline on see, et need päevad olid muretud. Hetkel oleksin mistahes nõus andma, et kasvõi ühtainust sellist veel kunagi kogeda.

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?
Parimad on kahtlemata loomingulisus, sihikindlus ja püsivus. Kui ma miskit endale pähe võtan, siis olen nõus kasvõi ennast ohverdama, aga teen enda unistused ilmtingimata teoks. Halvim külg on ehk sallimatus. On natuure, keda ma ei talu ja inimtüüpe keda ei kannata.

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?
Mehena olen sookaaslaste seas leidnud tõesti mõned väga ustavad sõbrad, kuid julgen väita, et ilusad, miskipärast just blondid naised, ei ole mind samuti alt vedanud.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?
Ma ei lahterdaks elus õnnestumisi ning ebaõnnestumisi, sest just viimati nimetatule võime võrdusmärgi järgele sõna kogemus kirjutada. On ilmselge, et kõik ei lähe alati nii nagu soovime, kuid uskuge mind: elukogemusi ei saa isegi teemantite eest.

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?
Helistaksin ja teataksin, kus selle omaniku suur rahahunnik täpsemalt asub. Läbi lillede mainiks ehk sedagi, et elame 21. sajandil, mil pangandus on üsna hästi arenenud.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?

Mul on erakordne au olla samal päeval sündinud maailma ühe tuntuima lastekirjaniku Astrid Lindgreniga, kelle raamatuid on teatavasti tõlgitud ligi seitsmekümnesse keelde ja avaldatud vähemalt sajas riigis.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?

Kirjutamisest!

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?

Olen saatuse usku ning ei kahetse iialgi tehtut. Usun, et kõik täpselt nii nagu läinud, pidigi minema.

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?

Ma käin nii tihti ujumas kui võimalik, sageli suisa iga päev. Veekeskkonnas on minu jaoks ajal hoopis teistsugune tähendus. Kõik, alates mõtetest kuni liigutusteni on kuidagi selgepiirilisemad.

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?

Mehel peab olema karisma ehk iseloom ja silmavaade, millega ta end igal hetkel suudab kehtestada. Naistes hindan enim õrnust, hoolivust ja naiselikust, seda viimast sõna otseses mõttes.

Anu Saagim või Krista Lensin?

Ei ole paraku au neid kumbagi tunda, kuid tean, et nad kirjutavad meelelahutusmeedias erinevaid artikleid ja kirjutavaid naisi ma hindan väga!

Millal on valetamine lubatud?

Valetamine ei ole kunagi lubatud. Just nimelt ausus ongi kõige hea ja ilusa alus.

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?
Kas ma olen õigel teel?