1. Lillepreili ja -poisina on pulmas ametis briti kuningliku pere pesamunad George ja Charlotte – seda on kinnitanud ka palee.
2. Pulmas osalevad ka prints Harry ja tema uus kallim Meghan Markle, kelle jaoks saab olema tegemist n-ö sisseõnnistamispeoga, kus ameeriklasest näitlejanna omade sekka võetakse.
3. Kuna peost võtavad osa nii teine, kolmas kui ka neljas troonipärija, siis tegelikult muutub sündmus pooleldi avalikuks sündmuseks kus on tugevalt kohal ka kuninglik turvateenistus.
4. Pulmad on nimetatud juba aasta seltskonnasündmuseks – kui Pippa enda tuntus algas õe pulmas pruutneitsina, siis spekuleerib press, et peolt võib võrsuda samuti uusi meediastaare.
5. Pulmade maksumuseks hindab Bridebook.co.uk veebileht 320 000 Inglise naela, mis ületab keskmise briti pulma maksumuse 15-kordselt. Samal päeval, 20. mail peetakse Suurbritannias maha veel 4333 pulma.
6. Peigmeheks on James Matthews, 41-aastane endisest rallisõitjast miljonär rikkast perekonnast, kes täna finantsärimehena tegutseb (Eden Rock Capital Management).
7. Kihlus toimus läinud juulis, pärast pikaajalist sõprust ning ka korra luhtunud armusuhet, mis jäi aastasse 2012. Kolm aastat hiljem leiti teineteist taas.
8. Pulmakleidi autoriks arvatakse olevat Giles Deacon, keda olla nähtud Pippa ja temaga suhtlemas veel enne läinud jõule. Disainer pole ise kommentaare andnud sel teemal, ent teada on, et tegu hetkel teistegi kuulsuste poolt hinnatud moeloojaga.
9. Pippa kannab art deco stiilis 3-karaadise asscher-lõikega teemandiga kihlasõrmust, mille autoriks arvatakse olevat Robinson Pelham ning see arvatakse maksvat üle 250 000 dollari (arvab ajakiri People). Pulmasõrmuse kohta pole veel midagi teada.
10. Pulmad peetakse St. Marksi kirikus Englefieldis, Londoni ning Middletoni perekonnakodu lähedal.
11. Külalisi kutsutakse pulma 150-350.
12. Laulatusele järgneb kokteilipidu Englefieldi mõisas ning järgneb õhtusöök vabas õhus Middletonide koduhäärberi õele püstitatud suures katusealuses.
13. Isameheks on peigmehe vend Spencer – kireva mineviku ja mainega briti tõesielutäht, kes on enda sõnul maganud enam kui 1000 naisega ning tarvitab steroide ja kokaiini.
14. Kellest saab aga pruutneitsi? Kas Kate Middleton on oma õe pulmas ramas rollis, mis õde tema omas oli, pole veel teada, ent Pippal on teadaolevalt veel palju kõrgseltskonna sõbrannasid, kes auväärse ülesande pulmas endale võiksid saada.