Terve suve on emast ilma jäänud poisipõnn Platon elanud koos isaga Bulgaarias, kirjutab Dp.ru. Kõigepealt suvitasid nad hotellides, siis aga võttis Filipp Kirkorov nad oma katuse alla ning ülejäänud suve on nad veetnud laulja Bulgaaria luksusvillas. 32-aastane Šepelev on kuuldavasti pärast naise surma silmnähtavalt vananenud ning kõhnunud.

Samal ajal on Venemaa meediakanalid asunud teatama, et kuuldavasti väldib Friske isa väimeest nagu tuld ning läks isegi spetsiaalselt kodunt minema, kuniks Šepelev nende poolt läbi käis, et vanavanemate juurest poja asjad võtta. Nimelt räägitakse, et poisi isa ei luba vanavanematel lapsega piisavalt suhelda ning hoidis pärast naise surma äiast-ämmast eemale. Friske isa olevat ühes intervjuus oma pahameelt ka väljendanud, öeldes, et tahaks lapselapse Šepelevilt ära võtta. On teada, et kui Friske veel elus oli, kuid haigusega võitles, olid just vanavanemad need, kelle hoole all poiss palju aega veetis.

Muidu aktiivne Instagrami-kasutaja Šepelev pole eriti täiendanud ka oma pildikontot. Ainsateks tunnistajateks tema viimase aja tegemistest on stuudiofotod Venemaal 2018 aastal toimuva FIFA maailmameistrivõistluste tutvustussaatest, mida ta juhtis.

Loodame, et peresuhted siiski laabuvad ning peagi saabuvad taas rõõmsamad ajad!

Me and @natasupernova to host the @fifaworldcup preliminary draw this Saturday live. Don't miss it. #russia2018 #preldraw

A photo posted by Dmitry Shepelev (@dmitryshepelev) on