Mäletatavasti koguti mõni aeg enne Friske surma tema raviks teleüleskutse tulemusena hämmastav rahasumma: lausa 69 267 787 rubla ehk üle 980 000 euro. Osa sellest, 32 619 851 rubla ehk umbes 460 000 eurot annetas Friske kohe 9 vähihaige lapse ravi toetuseks. Enda raviks kulus tal kogutud summast 11 636 146 rubla ehk 155 000 eurot. Ülejäänud raha, enam kui 25 miljonit rubla ehk kuskil 350 000 eurot jäi naise arvele ning selle kasutamise kohta lasus tal kohustus jooksvalt aru anda.

Kuni naise surmahetkeni ehk 15. juunini 2015 laekus Žanna Friske perekonnalt annetuste kasutamise üle järelvalvet tegevale Rusfondile viimati aruanne 4 120 959 rubla ehk umbes 60 000 euro kasutamise kohta. Pärast seda pole Rusfondil asutuse ametliku pressiteate kohaselt raha kohta midagi teada ning asutus on nüüd asunud aru pärima naise vanematelt. Täpsemalt on küsimus 20 890 831 rubla kasutamises ning aruannete tähtaeg kukub 16. detsembril, mil Friske lähedased tema vara pärivad.

Mis on seejuures kurioosne, on asjaolu, et Friske isa, kes viimasel ajal meedias väimeest ohtralt siunamas on käinud, süüdistab Šepelevi Friske raviks annetatud miljonitele päkkade silma ajamises ning kinnitab, et on ise paljas kui püksinööp ning isegi veel Žannat esimesena ravinud haiglale võlgu.

"Las Šepelev arveldab, kõik paberid on tema käes. Minul pole ühtegi tšekki, tema tegeles nende asjadega. Mina sain Žannalt pangakaardid 9. mail, kuu enne ta surma. Aga kuhu rahad kahe aasta jooksul kadusid? Las jagavad Šepeleviga maid. Raha seal kontol ei ole, ta on kõik endale võtnud," teatas kadunud lauljatari isa.

"Ostsime ravimeid, ma ei tea isegi, kui suure summa eest. Ka ei tea ma, kus on nende ravimite dokumendid. Andsime palju asju lastehaiglale. Ma ei tea, kus raha on ja mul pole sellega mingit pistmist," sõnas ta.

Šepelevi sõnul oli kogu paberimajandus Žanna eluajal täpne ning tema Žanna külmutatud pangakontole ligipääsu ei oma ega võõrast raha puutunud pole - ainsad, kellel võiks selleks õigus olla, on naise vanemad.

Kas 20 miljonit ikka on Friske pangakontol või tõesti jäljetult kadunud, saab aga selgeks alles siis, kui pärimistehingud on tehtud.