“Usun, et mul on mingit sorti anne, aga ma ei arva, et olen täht. Et olla staarina õnnelik, tuleb sul uskuda, et oled teistest inimestest kõrgemal. Ma pole kunagi tundnud end mugavalt nii mõeldes. Ma tean oma hinges, et olen täpselt samasugune nagu teisedki.”

“Ma ei arva, et minust kunagi enam USAs staar saab. Siinses muusikatööstuses on väga rasek müüa. Ainus võimalus, kuidas siin taas täht olla, oleks pühendada oma elu enesepromole viisil, mida pean odavaks.”

“Ameerikas populaarsuse kaotamise iroonia seisneb selles, et just seda mul vaja oligi. Kui tahtsin egolakso, võisin ükskõik kus Euroopas raadio käima panna. Tundsin end siin üksikuna, kuid samas mul vedas. Sain justkui iseendast korraks puhkust.”

“Inimene, kes ma olin neli või viis aastat tagasi, võis rõõmsalt terve päeva kaamera ees olla. Nüüd teeb see mind õnnetuks. Ma pole kunagi olnud õnnelik oma välimuse üle. Võibolla vajasin ma välimuses liialdusi, et korvata puudujääke, mida uskusin endal olevat. Ma saan aru, et välimusest üksi ei piisa.”

“Tundes suurt valu, leiad oma hinges uusi sügavusi. Olen kindlasti üks neist inimestest, kes oleks pigem õnnelik ja vähem loominguline kui kui õnnetu. Olen viimased aastad mitte omal valikul olnud piinatud kunstnik ega kavatse seda jätkata.”

“Tahan öelda, et mul pole mingit probleemi öelda, et olen praegu suhtes mehega. Ma ei tunne mingit häbi.”

“Ameerikas arvatakse, et mind tiriti kapist välja, kuid ma tulin kapist välja juba oma viimase albumiga. Tegin intervjuusid ja ütlesin kõike peale nende kolme sõna, mida nad kuulda tahtsid. Tahtsin hoida oma privaatsust ja väärikust ilma valetamata.”

“Sa ei leia kunagi rahu enne, kui kuulad oma südant.”

“Kogu meelelahutusäri on üles ehitatud egodele, edevusele, eneserahuldusele ja on tobe teeselda, et see nii ei ole.”

“Kõik läks nii, nagu olin tahtnud. Marssisin rõõmsalt otse ajalooraamatutesse. Ühtäkki lagunes aga kogu mu elu koost.”

"Minu depressioon Wham!'i lõpus tuli sellest, et hakkasin aru saama, et pole mitte biseksuaalne, vaid gei."

"Te ei kujuta ette, mis tunne on laulda inimestele, kes on sulle olnug lojaalsed 25 aastat, kuid pole sind 15 aastat sellest näinudki."

"Kuulsus ja saladused ei käi kokku – need tõprad saavad su ühel hetkel ikkagi kätte!"

"Alles siis, kui lapsed on hilistes 20ndates, saavad perekonnad aru, mis nad tegelikult on."

"Mind pole kunagi häirinud, et mind popstaariks nimetatakse. Inimesed alati arvavad, et tahtsin kindlasti saada tõsiseks muusikuks, aga ma ei tahtnud tegelikult. Tahtsin vaid, et inimesed saaksid aru, et suhtun popmuusikasse täiesti tõsiselt."

"Kui keegi tahab sulle haiget teha, leiab ta selleks viisi. Ma ei taha elada oma elu selle pärast muretsedes."

"Mulle ei meeldi ennast küll videopildis vaadata, aga – kusjuures – ma tõesti naudin oma muusika kuulamist."

"Enda peas olen alati olnud paks poiss."

"Soovitan igal geile, et kapist ei saa mitte kunagi liiga vara välja tulla."

"Usun, et muusika on suurim kingitus, mis jumal inimkonnale on kinkinud."